Kupio si, koristio, a ne znaš čemu služi? Zašto si onda kupio uređaj koji ne znaš čemu služi? Izvini što te pitam ovako ali tvoj post zvuči neverovatno..Moze mi neko reci nesto vezano za ovo?
Koristio sam ga jedno vreme a nikada nisam znao sta je stvarno.Pogledajte prilog 34954
hvalaPogledajte prilog 34953
Ja mislim da je pegla na paru
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
nigde nisam napisao da sam kupio.Kupio si, koristio, a ne znaš čemu služi? Zašto si onda kupio uređaj koji ne znaš čemu služi? Izvini što te pitam ovako ali tvoj post zvuči neverovatno..
Audio pojacalo je u pitanju.Kupio si, koristio, a ne znaš čemu služi? Zašto si onda kupio uređaj koji ne znaš čemu služi? Izvini što te pitam ovako ali tvoj post zvuči neverovatno..
Bio je povezan na Canton zvucnike.Kako si ga koristio, sa nekim zvučnicima (kojim?) i na šta je bilo povezano, komp? Zašto ga sada ne koristiš?
Teško da će ovde neko znati kakvo je to pojačalo s obzirom da se i na netu pominje u jednom linku otprilike.
prezadovoljan sam zvukom.Pa očigledno klasično stereo pojačalo sa fancy imenom. Je l' si bio zadovoljan zvukom?
Canton zvucnike poklonio aKako onda možeš da izdržiš da ga ne koristiš? Samo dodaš neki USB DAC za vezu sa kompom i uživaš.
Ženica/devojka ne da?
Sad će možda da ti kažu nešto konkretnije na HiFiles.
Single end je obicno topografija za cevna pojacala. Otvori poklopac, pa slikaj da vidimo sta je unutra.
MeidyUspeo sam pronaci coveka koji ih je proizvodio.