doctorpitulic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.09.2015.
- Poruka
- 33
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Za sve ljubitelje serijala Total War igrica Europa Barbarorum 2 je po meni u top 3 moda gledaju sve serijale do sada. Igram ovu igru od 2004 i igrao sam puno modova ne znam broj . I ima par koji se po kvalitetu izdvajaju kao sto su Roma Surrectum 2 za Rome Total War , Third Age za Medieval 2 TW Kingdoms (Taj je posebno dobar za one koji vole film i knjigu gospodar prstenova) , The great war mod za Napoleon Total War i ima jos puno ali ovo su jedni od najkvalitetnijih .
Europa Barbarorum 2 se izdvaja od ostalih zbog toga jer su ga odradili do najsitnijih detalja a najvise sto mi se dopada je tezina igre jer svi predhodni modovi budu previse lagani i caskom predjete kampanju postanete sila bez obzira na koju ste tezinu igre namestili . Mislim da ako postoje fanatici ove igre kao sto sam ja trebaju probati ovaj mod jer je odlican i mora se paziti na dosta toga tokom igranja . Ovde imate sve u vezi instalacije i skidanja moda www.europabarbarorum.com
Pitajte sve sto vas zanima u vezi ovog moda ili igre same . Tu sam da pomognem i dam svoje misljenje .
Europa Barbarorum 2 se izdvaja od ostalih zbog toga jer su ga odradili do najsitnijih detalja a najvise sto mi se dopada je tezina igre jer svi predhodni modovi budu previse lagani i caskom predjete kampanju postanete sila bez obzira na koju ste tezinu igre namestili . Mislim da ako postoje fanatici ove igre kao sto sam ja trebaju probati ovaj mod jer je odlican i mora se paziti na dosta toga tokom igranja . Ovde imate sve u vezi instalacije i skidanja moda www.europabarbarorum.com
Pitajte sve sto vas zanima u vezi ovog moda ili igre same . Tu sam da pomognem i dam svoje misljenje .