"led distirbutor" - nakacio je LEDove na jedan od priljucaka za ventilator na ploci pa sada moze iz BIOSa pali/gasi svetloUf mnogo dobro.. nego jedno pitanje, sta mu je onaj djavo na bocnoj strani iza maticne..gde ulaze svi oni kablovi? Kontroler ili neko produzno cudo?
Fali jedna slika sa otvorenom stranicom kuíšta pod punim osvetljenjem
Mene bi moja npr. za***avalaPreterano, ali preterano.... Meni se svidja Pink a mislim da se moja devojka ne bi bunila da drzim nesto ovako umesto onog mog ruznog Kandalfa
Trebao si da se upoznas sa njim...Ako mislimo na istog lika,tj coveka zovu ga Konan(bas se pitam zasto ) i covek je skroz ok,nije neki psiho niti kompleksas vec suprotno,totalna pozitiva...Covek radi obezbedjenje i kao telohraniteljOvo me podsetilo na lika kojeg sam video pre par dana. Lik ima oko 2.05m, nabildovan - jedno cca 150 kila misicne mase, repic na vrhu glave i musku roze "Hello Kitty" usku majcu
Sve se ovo desava u Crnoj Gori..
Mislite da je neko smeo nesto da mu prigovori
Pojma nemam.. Sreo sam ga u Kotoru.. Turista je, nije odavde..Trebao si da se upoznas sa njim...Ako mislimo na istog lika,tj coveka zovu ga Konan(bas se pitam zasto ) i covek je skroz ok,nije neki psiho niti kompleksas vec suprotno,totalna pozitiva...Covek radi obezbedjenje i kao telohranitelj