Gosn.Drpkovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.03.2015.
- Poruka
- 435
- Rezultat reagovanja
- 96
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
OsamaSlapYoMama
CPU & cooler:
i7 8700K - Alphacool Eisbaer 240
Motherboard:
AsRock Fatality Gaming K6
RAM:
Kingston RGB HyperX Fury 2x8Gb 2666MHz DDR4
VGA & cooler:
XFX Thicc II RX 5600 XT
Display:
Samsung S24D391
HDD:
WD Black 1Tb - Patriot Pyro 120Gb SSD (OS) - Samsung Evo 500Gb
Case:
CoolerMaster MasterCase5
PSU:
Seasonic M12II EVO 620W 80+ Bronze
Mice & keyboard:
RedDragon / Logitech
OS & Browser:
Windows 10
Ko ima problem sa krckanjem i cudnim zvucima iz lezista ventilatora neka proba ovo resenje. Verovali ili ne, ovo je eliminisalo bilo koji cudan zvuk iz lezista i sad se cuje samo vazduh.
Ovo je bog zna koji vec CoolerMaster ventilator koji sam kupio i da je imao ovaj problem. Probao sam da zategnem srafove, otpustim ih, stavio sam ove gumene anti vibracione "srafice" nista nije pomoglo, te sam uzeo i stisnuo prstom tu kod lezista i to je eliminisalo zvuke. Srecom, imao sam podlosku bas te dimenzije i cucnula je samo tako, jos ju je magnet priljubio za centar tako da nema zime da li ce upasti izmedju lopatica. 
Ovo je bog zna koji vec CoolerMaster ventilator koji sam kupio i da je imao ovaj problem. Probao sam da zategnem srafove, otpustim ih, stavio sam ove gumene anti vibracione "srafice" nista nije pomoglo, te sam uzeo i stisnuo prstom tu kod lezista i to je eliminisalo zvuke. Srecom, imao sam podlosku bas te dimenzije i cucnula je samo tako, jos ju je magnet priljubio za centar tako da nema zime da li ce upasti izmedju lopatica.