Razarach
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010.
- Poruka
- 380
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 945 @3.9 GHz + Mugen 2 White Edition
Motherboard:
AsRock 890GX Extreme3
RAM:
G Skill Ripjaws 2x2GB DDR3
VGA & cooler:
Vapor-X Sapphire HD 5770
Display:
Dell U2311H x2 + Samsung P2770HD
HDD:
WD Cavier Blue 640GB + 5TB NAS
Sound:
Auzentech X-Plosion7.1 DTS
Case:
CM 690 Black Pearl modding
PSU:
Scythe Stronger 550W Plug-in
Optical drives:
Nema :D
Mice & keyboard:
Logitech MX5500 + Logitech G7
OS & Browser:
Win 7 SP1
Spremam uskoro jedan projekt i imam nekih nedoumica. Dakle pravit cu si drveni kejs i uz to malo NAS kuciste.
Problem je sljedeci; NAS kejs sam isto planirao napraviti od drveta. Ventilaciju sam planirao rijesiti tako da na prednja vratasca stavim mrezicu koja se moze naci na mnpc-u, a iza dva 120 ili 80 mm ventilatora koja bi izvlacila vruci zrak. Hoce li ventilacija biti dobra ili mozda neko ima bolji prijedlog?
I drugi problem; S obzirom da zelim sto manje NAS kuciste neznam kako bi rijesio postavljanje diskova. Dal da ih poslozim jedan ispod drugog ili da ih postavim okomito jedan kraj drugog?
Eto nadam se da ne smaram puno i da neko ima koji prijedlog.
Problem je sljedeci; NAS kejs sam isto planirao napraviti od drveta. Ventilaciju sam planirao rijesiti tako da na prednja vratasca stavim mrezicu koja se moze naci na mnpc-u, a iza dva 120 ili 80 mm ventilatora koja bi izvlacila vruci zrak. Hoce li ventilacija biti dobra ili mozda neko ima bolji prijedlog?
I drugi problem; S obzirom da zelim sto manje NAS kuciste neznam kako bi rijesio postavljanje diskova. Dal da ih poslozim jedan ispod drugog ili da ih postavim okomito jedan kraj drugog?
Eto nadam se da ne smaram puno i da neko ima koji prijedlog.