Posle 6 godine odlucio sam da ubgrejdujem racunar. Pocecu od procesora. Pa sam hteo da vas pitam za neki predlog za procesor a da moze da podrzi rx 460 4gb. Naravno vazna mi je i cena pa ako moze neki procesor manje od 20 000din.Hvala u napred.
Ja se izvinjavam ali da li bi mogao malo da uvezbas gramatiku? Jer ovo je zaista uzas. :/Stvar je u tome što ako odvajaš samo 20000 za procesor, malte ne možeš se u klopiti u i5 4460 on se može naći za 165-170 eura. Ili da ganjaš recimo i3 6100 i neku jeftinu H110 ploču trebalo bi ti negde oko 180-190 eura za oboje, jest da u tom slučaju ti treba i DDR4 memorija.
A šta si ti advokat ili lingvista na forumu ili je mozda tvoje privatno vlasnistvo, u stvari ko si ti u opšte da bi mi ti skretao na to pažnju.Ja se izvinjavam ali da li bi mogao malo da uvezbas gramatiku? Jer ovo je zaista uzas. :/
Za moje dobro ne sekiraj se, dovoljno sam veliki da mogu o tome da vodim računa. A skretanje pažnje na nepravilnosti na forumu pa i u vezi gramatički grešaka zna se koje za to zadužen.On je samo ljubazan i govori ti za tvoje dobro...
Pisi kako hoces sto se mene tice, samo se ne ljuti na ljude koji ti ukazuju na greske...