Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Logija sam čuo i korektno zvuči za taj novac, e sad šta pruža Blueberry ne znam pa sad ako sam bio od pomoći, jesam, u svakom slučaju ja bih bez razmišljanja išao na Logitech, uliva mi više poverenja
X-530 imam i mogu reći da je solidan sistem. Između ta dva, išao bih na Logitech. Da ne bude zabune, taj Bleuberry nisam imao priliku da čujem tako da ne znam ništa o njemu, ali kao što Shiki reče, Logitech mi uliva veće poverenje.
Ja bih preslušao oba sistema pa bi se odlučio za kupovinu.
Imao sam prilike da slušam BLUEBERRY SW-G25 i iskreno, meni zvuče mnogo lepše od Z-5500.
Takođe sam slušao i M25, M26 i M28, ali njihov zvuk mi se nije svideo.
Ja bih preslušao oba sistema pa bi se odlučio za kupovinu.
Imao sam prilike da slušam BLUEBERRY SW-G25 i iskreno, meni zvuče mnogo lepše od Z-5500.
Takođe sam slušao i M25, M26 i M28, ali njihov zvuk mi se nije svideo.
G25 je odličan.
M50 ima drugar na X-Fi Audio i nisam oduševljen zvukom, tako da bih pre išao na X-530.
Još jedan komplet koji je zanimljiv je Neo/Blueberry SW-X51 za oko 6500 din, ako ih ima u Atomu.