nes036
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.09.2012.
- Poruka
- 38
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,
Kao i vecina, dvoumim se koji mis uzeti. Za oko mi je zapao Performance Mouse MX, ali citajuci po netu, baterija koja drzi u proseku tri dana mi malo bode oci (kao i cena, ali bih naglasio da ovog misa mogu uzeti za 6500 dinara u narednih par dana, starosti mesec dana, prakticno kao nov)
Sa druge strane, Logitech M510 je skoro duplo jeftiniji (4000 dinara), a baterija mu drzi oko godinu dana, sto je veliki plus (da ne hvale toliko Performance MX, bez razmisljanja bih uzeo ovaj model).
Gledajuci sta jos od izbora imaju nasi prodavci, slucajno naidjoh i na Genius DX-8100:
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=53933&ctNode=105
Mada, sto se tice njega, na itsvetu su ga pohvalili, ali nekih znacajnih review-ova bas i nisam nasao.
Ukoliko imate predlog za jos nekog misa, budite slobodni da mi predlozite.
Moji uslovi su:
1. Da bude malo veci, posto "imam saku kao lopatu"
2. Da bude wireless
3. Da radi na OSX-u (imam hackintosh, u kome provodim 99% vremena, a u windows se ne secam kada sam poslednji put usao)
4. Da ne laguje
5. Ne volim "transformers" izgled miseva, vise me privlaci neki logitech dizajn
Eto toliko.
Hvala svima na odgovorima.
Kao i vecina, dvoumim se koji mis uzeti. Za oko mi je zapao Performance Mouse MX, ali citajuci po netu, baterija koja drzi u proseku tri dana mi malo bode oci (kao i cena, ali bih naglasio da ovog misa mogu uzeti za 6500 dinara u narednih par dana, starosti mesec dana, prakticno kao nov)
Sa druge strane, Logitech M510 je skoro duplo jeftiniji (4000 dinara), a baterija mu drzi oko godinu dana, sto je veliki plus (da ne hvale toliko Performance MX, bez razmisljanja bih uzeo ovaj model).
Gledajuci sta jos od izbora imaju nasi prodavci, slucajno naidjoh i na Genius DX-8100:
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=53933&ctNode=105
Mada, sto se tice njega, na itsvetu su ga pohvalili, ali nekih znacajnih review-ova bas i nisam nasao.
Ukoliko imate predlog za jos nekog misa, budite slobodni da mi predlozite.
Moji uslovi su:
1. Da bude malo veci, posto "imam saku kao lopatu"
2. Da bude wireless
3. Da radi na OSX-u (imam hackintosh, u kome provodim 99% vremena, a u windows se ne secam kada sam poslednji put usao)
4. Da ne laguje
5. Ne volim "transformers" izgled miseva, vise me privlaci neki logitech dizajn
Eto toliko.
Hvala svima na odgovorima.