Pupo
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.11.2010.
- Poruka
- 104
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo ThinkPad E440
CPU & cooler:
3570K - Thermalright Macho black
Motherboard:
MSI Z77 MPower
RAM:
G.Skill Ripjaws Z 1600MHz 2x4GB
VGA & cooler:
MSI GTX960 G2
Display:
Dell U2412M
HDD:
Intel 520 240Gb, 3Tb HDD
Case:
Lian Li A05N
PSU:
Seasonic X-560
Mice & keyboard:
Steelseries 6Gv2, Logitech G600
Internet:
10Mb/s down, 10Mb/s up
OS & Browser:
Win10
Nakupio sam nekih stvari a već dugo nisam ništa slagao, pa reko idemo otvorit neku temicu
Kućište je prastari LianLi A05N sa svim svojim manama i prednostima, malo osvježen tj. plastificiran iznutra te sam još davno prije uzeo za njega original/OEM stranicu s pleksijem za njega. Funkcionalno je osvježen i s USB3.0 konektorima, isto OEM Želja mi je još uzet za njega top panel sa 140mm ventilatorom, isto OEM
Par slikica:
Sve na okupu:
Uglavnom EK komponente, radijator jedino neznam koji je. I u dosta je lošem stanju, budem il ga sređivao il ću probati nažicat nekoga za neko sponzorstvo. Iak brijem da sam preljen za slati mailove s obzirom da je mala vjerojatnost da mi se neko smiluje.
Odradio sam RAM danas, stavljeni su gore Arctic hladnjaci. Samo je s njih skinut logo.
I grafu sam nabrzinu odradio:
Ovih dana ću još probat ubacit radijator u kućište i vidjet di mogu strpat rezervar i pumpu.
Kućište je prastari LianLi A05N sa svim svojim manama i prednostima, malo osvježen tj. plastificiran iznutra te sam još davno prije uzeo za njega original/OEM stranicu s pleksijem za njega. Funkcionalno je osvježen i s USB3.0 konektorima, isto OEM Želja mi je još uzet za njega top panel sa 140mm ventilatorom, isto OEM
Par slikica:
Sve na okupu:
Uglavnom EK komponente, radijator jedino neznam koji je. I u dosta je lošem stanju, budem il ga sređivao il ću probati nažicat nekoga za neko sponzorstvo. Iak brijem da sam preljen za slati mailove s obzirom da je mala vjerojatnost da mi se neko smiluje.
Odradio sam RAM danas, stavljeni su gore Arctic hladnjaci. Samo je s njih skinut logo.
I grafu sam nabrzinu odradio:
Ovih dana ću još probat ubacit radijator u kućište i vidjet di mogu strpat rezervar i pumpu.
Prilozi
-
211,2 KB Pregleda: 548
-
328,5 KB Pregleda: 533
-
452,3 KB Pregleda: 544
-
424 KB Pregleda: 555
-
254,9 KB Pregleda: 539
-