Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
launcer je launcher.. ima ih mnogo, najmanji problem je zameniti ga ako se ne svidja ili ne radi lepo..
po meni ovo je daleko od kopije daleko losijeg telefona..
Ikone i launcher je apsolutno najmanji problem hvala bogu ima ih dovoljno. Sam izgled lanchera i ikona pa i dizajn telefona daju kompletnu sliku na sta je proizvodjach ciljao. Nisam komentarisao hardware telefona niti sam uopste neki fanboy iphone-a, cak i ne volim isti, ali moje subjektivno mishljenje je da je telefon ciljno radjen da asocira na iphone . Ovo nije prvi LG andorid telefon, ni launcher ni ikone ni jednog od prethodnih telefona bez obzira na verziju androida koju imaju, ne asocira na iphone. O dizajnu telefona da ne pominjem. To je samo moj licni utisak i mishljenje ali meni je malo preko glave tog dizajna cak mi je dizajn npr GT540 neuporedivo lepshi od ovoga.