• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

LG L194WT smrt

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Danas je divan dan! Kao i svaki dan kad ustanem palim računar, u poslednje vreme ga ne držim 24/7 dok nemam proper kućište sa proper hlađenjem. Na moju veliku sreću kad sam upalio komp, žuti stand by led se nije pretvorio u plavu boju nego je prestalo svetleti. Izvlačenje i vraćanje kablova nije pomoglo, samo je jednom dioda zabljesnula plavim svetlom i to je to. Već duže vreme mi monitor tiho pišti kad je ugašen, nisam mislio da je neki veliki problem ali svakako sam hteo odneti u servis pošto me ponekad nevira pištanje. Izgleda da me je pištavac pretekao i ubio mi monitor. Kapiram da je problem u naponskom delu elektronike. Iz iskustva, gde da nosim monitor na servis i odprilike koliko će me odrati?

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.826
Rezultat reagovanja
2.339
Moja konfiguracija
Imao sam sličan problem pre nekoliko meseci, radilo se o kondenzatorima, zamena je koštala 1500 din, ali u Nišu, tako da ti taj info verovatno ne znači previše.

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
LG radi PIN pa ako zelis, mozes ga tamo odvuci.. Naravno, nazovi servis pre toga telefonom...

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Bah, rade samo 4 a brat mi radi isto do 4 pa ne može ni da me odbaci. Meni auto u temerinu pa dok odem po auto i do njih... Ima još neki servis koji nije u tri lepe?

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Elem... odneo sam monitor u servis, pukli su me za 30e i monitor radi. ALI! Pištanje je još uvek tu. Znači kad monitor ode u stand-by ili kad se ugasi iz zadnjeg dela gde je elektronika čuje se pištanje/cvrkutanje. Ne čuje se samo ako monitor radi ili isključim kabel iz struje. Pošto želim zadržati monitor i dati devojci umesto analognog, da li treba da se uzbuđujem oko ovoga? Da li da zovem servis i da ih perem da mi elektronika pišti, ili to pištanje nije povezano sa time što mi je monitor umro. Pištanje sam primetio pre oko 7-8 meseci. Pištanje noću smara a jedina opcija mi je da isključim ceo produžni na prekidač samim tim i komp. Mogu eventualno da nabudžim prekidač na kabel od monitora...

Shula

Newcomer
Učlanjen(a)
11.11.2011.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Meni se dva puta desavao taj problem, isto pri paljenju. Posto je bio u garanciji prvi put je isao na servis u PIN, nakon cega sam primetio pistanje...pistao je do pre par dana kada je ponovo crkao, oko 18 meseci od servisiranja. Mogu samo da ti kazem da se pistanje nece smanjiti, naprotiv. Planirao sam da ga nosim na servis, ali 30e mi deluje previse.

Vrh