• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Lenovo pokreće partnerski portal za EMEA region

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.793
Rezultat reagovanja
406
Moja konfiguracija


Kompanija Lenovo je na forumu Canalys Channels najavila da će pokrenuti novi jedinstveni partnerski portal za EMEA region (Evropa, Bliski Istok i Afrika). Novi portal će imati interfejs koji je jednostavan za korišćenje i predstavljaće mesto gde će partneri kompanije moći da dobiju neophodnu podršku i informacije. Novi partnerski portal kompanije Lenovo će omogućiti partnerima da na jednom mestu, brže i jednostavnije, dobiju specijalne cene za PC računare i servere, pomažući im da brže odgovore na nove poslovne prilike.

Novi portal je pokrenut da bi na jednom mestu bile objedinjene sve funkcije marketing sektora, poslovnih kanala, upravljanja poslovnim planovima i treninzima, uz jednostavno povezivanje i navigaciju, kao i najmodernije poslovne alate.

Ovaj portal predstavlja centralno mesto gde poslovni partneri mogu da imaju pristup personalizovanim komandnim tablama, najnovijim lokalizovanim vestima i važnim podacima o svojim profilima, informacijama o poslovnim kontaktima, kao i brojnim drugim alatima za pretragu resursa.


Opširnije...
 
Vrh