Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Malo sam isprobao ovaj Lenovo tablet u prodavnici. Pre svega, kod nas izgleda postoji samo model sa belim "leđima". To ne izgleda loše, ali ja ipak preferiram konzervativan dizajn, tj. čisto crno.
Inače, ekran izgleda sasvim OK, tablet je, čini mi se, prilično brz, podržava OTG... Razmišljao sam zato da "zamenim" moj Asus HD7, ali sam shvatio da mi je tablet od 8" jednostavno nekako prevelik za duže držanje u ruci (npr. kad bih čitao neku knjigu ili časopis).
U svakom slučaju, mislim da je ovo zaista dobar tablet - kvad CPU, lep ekran, Android 4.4 --- i sve to za oko 16.500 din u A Maze-u! Odlična ponuda za sve kojima treba solidan "opšti" tablet sa ekranom od 8"
ja sam uzeo najjeftiniju varijantu, a7-40 (tj A3500-F). odmah updateovao na kitkat, i sada cekam root... kako bih mu makar dodao accounte (narocito onaj restricted jer je to glavna namena )
Ma, to ne sme da bude opravdanje. Vidim na njihovom forumu da je to relativno čest problem, a da se u nekim slučajevima rešava čak i zamenom displeja (?!?)
U svakom slučaju, moguće je da prvo 'vatanje satelita potraje malo duže, ali posle to ne bi smelo da se dešava. Na telefonu, koji nije rutovan i ima matori Android 2.3.6, lok satelita obično bude za 20-30 sekundi.
S druge strane, ne znam ni da li postoji root za ovaj tablet.