• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

[P] Legion Pro 7i 2025, Zephyrus G16 2025, HP Elitebook X G1i 2025

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.828
Rezultat reagovanja
114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Na prodaju par "ozbiljnijih" masina za igranje i rad...

1. Lenovo Legion Pro 7 i9 275HX/ 5080 / 64gb / 2Tb

Kupljen pocetkom Novembra u Micro Centar USA prodavnici kao ganc nov (ne opened box ili refaberikovan). Koriscen tek toliko da se "prebije" vreme dok se ceka na utovaru/istovaru kamiona, odnosno uveri u ispravnost svega. Spreman za svaki vid poslovne primene (LLM, AI, video montaza, obrada fotografija, programiranje), uzivanje u multimediji i/ili igranje. U top tri laptopa za ovu godinu kod svih vecih youtubera i sajtova koji se bave testovima hardvera generalno.

Sto se specifikacija tice:

CPU: Intel i9 275HX,
Ekran: 16” OLED sa 240HZ glossy,
RAM: 64GB ultra brze 6400MTs (2x32gb… hipoteticki moze i vise memorije od 64gb da tera),
Grafika: Intel 140 (odlicna integrisana) + Gforce 5080 16gb (laptop ima MUX Switch i G-sync),
SSD: 2TB gen.4 (2x1Tb… oba slota primaju dvostranu memoriju),
System: Windows 11 Pro,
Keybord: USA Layout, RGB osvetljenje (per key).
Baterija: 99,9Wh drzim na 80% limit prakticno od prvog dana.
Punjac: 400W

Ostalo:

USA Garancija godinu dana (tece od novembra i moze da se doplati/produzi). Garantujem za masinu, ista je tenk, ispravna 100% i sto je najvaznije ima USA Layout i ekran bez losih pixela. Kutiju nemam, racun prosledjujem kupcu da ima za nedaj boze potrebe ostvarenja garancije. Uz laptop imate kod za jednu od 4 igre po izboru koji je odstampan na racunu (Battlefield 6, Dying Light the Beast, AC Shadows ili Civilisation 7) i moze da se redeem preko intel promocije.

Cena: 3.150 Eura
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Asus Zephyrus G16 i9 285H / 5070TI / 32Gb / 1Tb

Kupljen krajem Novembra u BestBuy USA prodavnici kao ganc nov (ne opened box ili refaberikovan). Koriscen za manji poslovni projekat (office paket) i povremeno igranje Borderlands 4ke, taman da se uveri u ispravnost svega. Spreman za svaki vid poslovne primene (LLM, AI, video montaza, obrada fotografija, programiranje), uzivanje u multimediji uz najjaci zvucni sistem na windows laptopu i/ili igranje AAA igara. U top tri laptopa za ovu godinu kod svih vecih youtubera i sajtova koji se bave testovima hardvera generalno (Jarrods Tech ga cak koristi kao licni kompjuter).

CPU: Intel i9 285H,
Ekran: 16” OLED sa 240HZ sa antireflektivnim slojem,
RAM: 32GB ultra brze 76467MT/s,
Grafika: Intel ARC 140 (odlicna integrisana) + Gforce 5070Ti 12gb (laptop ima MUX Switch i G-sync),
SSD: 1TB gen.4 uz mogucnost dodavanja jos jednog diska,
System: Windows 11 Pro, platio sam nadogradnju sa windowsa 11 Home sa kojim je laptop dosao,
Keybord: USA Layout, single zone osvetljenje,
Baterija: 90wh, 0% Wear, drzim na 80% limit prakticno od prvog dana uz instaliran G-Helper.
Punjac: 240W

Ostalo:

USA Garancija godinu dana (tece od Novembra). Garantujem za masinu, bez najmanje ogrebotine, ispravna 100% i sto je najvaznije ima USA Layout i ekran bez losih pixela. Kutiju nemam, racun prosledjujem kupcu da ima za nedaj boze potrebe ostvarenja garancije.

Cena: 2.970 Eura
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. HP Elitebook X G1i i7 258V / 32Gb / 1Tb

Kupljen pre dva meseca od kolege sa Bench foruma. Koriscen za rad od kuce sa vremena na vreme (office paket) i igranje Hollow Knight Silksong igre. Laptop je kralj baterije/autonomije u Windows okruzenju po svemu sto sam video. Jedina mana je sto ima jedan los (sub)pixel koji se vidi samo na tamnim pozadinama i layout neke od severnih zemalja.

CPU: Intel i7 258V,
Ekran: 14” IPS sa 60HZ antireflektivnim slojem i onom Shure View tehnologijom koja ne znam da li ikome koristi,
RAM: 32GB ultra brze zalemljene memorije,
Grafika: Intel ARC 140 (odlicna integrisana),
SSD: 1TB gen.4,
System: Windows 11 Pro,
Keybord: Kuke i Motike Layout, single zone osvetljenje,
Baterija: 68wh, 0% Wear, drzim na 80% limit.
Punjac: 65W
Connectivity: intel WiFi 7, BT i Sim support

Ostalo:

Garancija 3 godine sto moze po serijalu da se proveri. Obzirom da je Elitebook treba da vazi svuda u svetu kao i kod lenovo thinkpad serije. Servis ima u NS za nedaj boze. Garantujem za masinu, bez najmanje ogrebotine, ispravna 100%. Kutiju i racun nemam.

Cena: 1.020 Eura

NAPOMENA:
  • laptopove ne saljem, sve moze da se vidi, proba, kupi u Novom Sadu ili okolini, eventualno za vikend da donesem za Bg (kad mi obaveze i beba dozvole), ukoliko ste ozbiljan kupac.
  • cena manje vise fiksna; za one koje znam licno ili smo vec trgovali ranije, moze simbolican popust. Molim Vas, postedite I mene I sebe nudjenja bilo kakvih cena.
  • bez zamena, imam sve sto mi treba u zivotu Bogu hvala.
  • za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

Obradujte sebe ili nekoga Vama dragog za predstojece Novogodisnje praznike. . . Srecna kupovina!

Kontakt PM ili 060/62-63-536 Vlada

Prilozi

Vrh