voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.950
- Rezultat reagovanja
- 147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Probano na više ploča, probano više OS-a, probano više softvera za gledanje TV-a i neće, pa neće da mi da sliku.
WinFast PVR i PVR2 mi daju crn ekran, normalno pronalaze kanale, normalno radi Radio ali nema slike. Slika je uvek crna, tamo gde treba da plav ekran, tj.na frekvenciji gde nema kanala, takodje je crn.
DScaller mi daje zelenu sliku, verovatno bi i našao kanale, mrzelo me da tražim pošto u spisku zemalja nema naše zemlje pa pretražuje ceo opseg.
Postoji i fora sa resetom biosa na leadtek kartama iy DOS-a, probao i to i dalje ništa.
Da bacam u kantu?
Ili da iskoristim daljinac preko Girdera, recimo? Mada, nije mi nešto ni potrebno..
Radio mi ne treba pa da je držim samo zbog toga, neću.
WinFast PVR i PVR2 mi daju crn ekran, normalno pronalaze kanale, normalno radi Radio ali nema slike. Slika je uvek crna, tamo gde treba da plav ekran, tj.na frekvenciji gde nema kanala, takodje je crn.
DScaller mi daje zelenu sliku, verovatno bi i našao kanale, mrzelo me da tražim pošto u spisku zemalja nema naše zemlje pa pretražuje ceo opseg.
Postoji i fora sa resetom biosa na leadtek kartama iy DOS-a, probao i to i dalje ništa.
Da bacam u kantu?
Ili da iskoristim daljinac preko Girdera, recimo? Mada, nije mi nešto ni potrebno..
Radio mi ne treba pa da je držim samo zbog toga, neću.