voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.951
- Rezultat reagovanja
- 149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Nameravam da kupim nesto.. Ni sam jos nisam odlucio da li da idem na standalone stampac ili na multifunkcijski uredjaj..
Ono sto znam je da necu pljuckavac, vec samo laser..
Sta mi je bitno?
1. Da u startu ne placam puno.. Sta ja znam, oko 150e bi izdvojio.. Posle toga bi vec razmisljao..
2. Drugo sto mi je bitno, mozda i bitnije od prvog je cena eksploatacije.. Da toneri mogu da se recikliraju, da ne kupujem samo originale jer svaki kosta poprilicno. Znaci, cena odstampane stranice da bude sto niza.
3. Treca stvar je vezana iskljucivo za MF masinu jeste flatbad skener sa mogucnoscu ADF, tj.da ima mogucnost automatskog uvlacenje vise papira zaredom.
mozda bi kupovao i standalone laser u boji ali kontam da nije isplativo nikako, bar za ono sto meni treba... Ja necu stampati nesto mnogo, ali necu bas ni jednu stranicu u mesec dana..
Fax mi ne treba, vise bi mi godio RJ-45 prikljucak da ga nakacim na ruter..
Zanimaju me iskustva sa stampacima, rekla-kazala mi i ne znaci mnogo..
Gledam tu i tamo, ali ne znam sta ciniti..
Kasnije cu napraviti i neku listu modela a do tad mozete sugerisati na nesto odredjeno..
Ako sam nesto bitno preskocio, javite..
pozz
Ono sto znam je da necu pljuckavac, vec samo laser..
Sta mi je bitno?
1. Da u startu ne placam puno.. Sta ja znam, oko 150e bi izdvojio.. Posle toga bi vec razmisljao..
2. Drugo sto mi je bitno, mozda i bitnije od prvog je cena eksploatacije.. Da toneri mogu da se recikliraju, da ne kupujem samo originale jer svaki kosta poprilicno. Znaci, cena odstampane stranice da bude sto niza.
3. Treca stvar je vezana iskljucivo za MF masinu jeste flatbad skener sa mogucnoscu ADF, tj.da ima mogucnost automatskog uvlacenje vise papira zaredom.
mozda bi kupovao i standalone laser u boji ali kontam da nije isplativo nikako, bar za ono sto meni treba... Ja necu stampati nesto mnogo, ali necu bas ni jednu stranicu u mesec dana..
Fax mi ne treba, vise bi mi godio RJ-45 prikljucak da ga nakacim na ruter..
Zanimaju me iskustva sa stampacima, rekla-kazala mi i ne znaci mnogo..
Gledam tu i tamo, ali ne znam sta ciniti..
Kasnije cu napraviti i neku listu modela a do tad mozete sugerisati na nesto odredjeno..
Ako sam nesto bitno preskocio, javite..
pozz
Poslednja izmena od urednika: