• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Lansiran Radeon Pro Duo

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.830
Rezultat reagovanja
442
Moja konfiguracija

AMD je danas na tržištu lansirao Radeon Pro Duo koji karakteriše LiquidVR, najbolja svetska platforma za kreiranje i konzumiranje VR sadržaja. Radeon Pro Duo grafička karta je namenjena za sve aspekte kreiranja VR sadržaja, uključujući zabavu, edukaciju, novinarstvo, medicinu i video produkciju. Sa 16 teraflopsa procesne moći, Radeon Pro Duo nudi kompletno rešenje za razvoj VR-a, tako što omogućava brži razvoj sadržaja i dostupnost na tržištu u rekordnom roku.

Sa ubrzanim razvojem virtuelne realnosti raste i njena potreba za sve većom procesnom moći. Zahvaljujući prethodno razvijenim tehnologijama karakterističnim za FirePro i Radeon proizvode, novi Radeon Pro Duo sa LiquidVR i sa dodatim SDK-om je (po rečima AMD-a) trenutno najbrža platforma za grafičko i VR iskustvo.

Opširnije...

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Mnogo mi se svidja.
Bas mi izgleda onako kao dobra investicija, mada iskreno malo video memorije je ozbiljan nedostatak.

Vrh