• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Kvar sa računarom ili ekranom

Jusuf

Newcomer
Učlanjen(a)
23.12.2020.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, imam problem sto se tice povezivanja ekrana ( TV) i racunara. Dakle najnormalnije povezem TV i racunar preko HDMI kabla i on daje signal, a inace nemam jos monitor pa zato koristim TV. I sad racunar daje sliku kad ga upalim ali on kad se upali i otkacim HDMI kabal i vratim ga opet na ekranu trepće da nema signala. A inače kad nema signala normalno piše da nema signala i netrepće. I ista stvar se desi ne znam zašto ali i kad udjem u Gta V pocrni ekran i nakon otprilike 10 sekundi isto trepće da nema signala. A inače on ovako daje signal, proverio sam do kabla nije sigurno, i isto sam povezao taj TV na laptop preko HDMI kabla i radi normalno. Pre mi se to nije dešavalo. U svakom slučaju Hvala puno ako neko moze da mi pomogne.

Vrh