• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Kvar na telefonu

Ledu99

Newcomer
Učlanjen(a)
06.07.2016.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Atom 230 1,6GHz
RAM:
1GB DDR1
VGA & cooler:
Integrisana 128MB
HDD:
Maxtor 80GB
OS & Browser:
Windows 7, Opera
Imam telefon Huawei y625-u21. Telefon od juce ne mogu da ukljucim. Kada pokusam telefon izbacuje poruku da "Sifrovanje nije uspelo" i jedinu opciju koju nudi jeste vracanje na fabricka podesavanja. Kada izaberem tu opciju, telefon se restartuje i ponovo izbaci istu poruku i tako u krug. Pokusao sam da vratim na fabricka podesavanja iz boot menija, ali ni to ne moze. Telefon samo formatira memoriju, ali ne podize sistem, a zatim ponovo dobijam isto ono "Sifrovanje nije uspelo". Pokusao sam da skinem neki ROM sa Huawei-ovog sajta. Skinuo sam ga na SD karticu i uspesno instalirao. Medjutim, ni to nije pomoglo, ponovo dobijam istu poruku kao na pocetku. Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim ili je nosenje u servis neophodno, ili mu uopste nema spasa?

M4RK0

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.09.2017.
Poruka
42
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A8 7600
OS & Browser:
WINDOWS 7,GOOGLE CHROME
Probaj da izvadiš i SD i SIM karticu pa onda formatiraj,ako ni tada neće možda je brickovan znači mora u servis.Meni se nije nista slicno dešavalo pa možda i grešim,najbolje ti je da se raspitaš u servisu ili kod nekog ko se razume.

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
To je znak da je otišao eMMC chip u večna lovišta. U svakom slučaju ako ne znaš kako se flesuje taj model, odnesi u servis da probaju softver mada mislim da neće pomoći. EMMC je otišao u Read Only mod i neće dozvoliti upis i brisanje na njemu...

Sent from mighty voodoo magic ;)

Vrh