Ne misljenje nego cinjenica-sa Samsungom nema greske! Bar je pre tako bilo...Cestitam situaciju!Pozdrav, uzeo sam ovaj ssd još sam imao popust, platio sam 4500 dinara, interesuje me mišljenje vaše?
O takvom nečem smo i pričali.Pozdrav, uzeo sam ovaj ssd još sam imao popust, platio sam 4500 dinara, interesuje me mišljenje vaše?
Ima da te sluzi minimalno 10 godinaPozdrav, uzeo sam ovaj ssd još sam imao popust, platio sam 4500 dinara, interesuje me mišljenje vaše?
Nisu baš svi takve sreće.Samo meni moze da se desi da kupim 860 Evo par meseci pre nego sto se pojavio 870 Evo
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Malo si izmešao dveiljadarke: 970 evo je tier b, a a2000 je tier d.Ovo sto je neko stavio tier listu-prosto mi tesko da poverujem da je Samsung 970 EVO i Kingston onaj...2000 isti tier? Tj. da je taj Samsung B tier-a nijedan Samsung ne vidim kao A-tier?
OK, vidim 970 Pro-ali opet neverovatno-Samsung i Intel su nekad bili maltene jedino sto vredi-a sad...P.C. Preporucujete bez blama nesto, bilo sta tier D ljudima..?No comment..A moja najverovatnija kupovina ce bit taj neki Evo model, od pola Tb/1Tb-koji bude aktualan tog momenta-to je neki sweet spot, bar mislim. A opet se pouzdam u Samsunga najvise, po tom pitanju.Malo si izmešao dveiljadarke: 970 evo je tier b, a a2000 je tier d.
A2000 je često preporučivan nvme na ovom forumu, a kc2000 je ponekad pomenut.
Nadam se da misliš na ovaj post koji je postavio @Djolekg
Kupovina SSD
Pozdrav, interesuje me top 5 izbora za nov SSD 2.5 incha na mom starom racunaru, cena do 4000-5000 dinara sa 240GB prostora. Hvala!axe.rs
(19:36) EDIT: pregledaj opet tu listu, jer ne znam kako ne vidiš samsung u tier a?
Ako tako gledamo-zasto se onda 99% ljudi savetuje MSI i to maltene jedan isti model maticne ploce? A ne pravi samo MIS MB...Tvrdim-kad su pocinjali SSDovi-najpouzdaniji su bili Intel i Samsung. I sa njima je-bar tad-najmanja sansa bila da imas neki bug, problem...@fotoronin
Samsung nije jedina firma koja pravi ssd, niti intel. Ili bilo šta drugo. Ja to gledam kao dobre ili ne tako dobre proizvode. Skupe ili jeftine. I samsung ima odlične proizvode, ali i one slabije, mislim na solid state disc. Čak je imao i problematične serije. Ali ne zauzimam tako isključiv stav, bilo da je u pitanju samsung, arctic, noctua, lc power, ili chieftec. Za svakog kupca se nađe roba.
Послато сa Redmi Note 9 помоћу Тапатока