Pozdrav svima..
U iducih par dana kupujem racunar pa mi je potrebna vasa pomoc. Obzirom da sam se za graficku vec odlucio, a ona je gtx 1060 3gb preko kp, sad mi je potreban savet za ostatak konfiguracije u iznosu od 70.000 dinara, odnosno do tog iznosa, sa sve monitorom (koji mi je najveca muka pri izboru) i bez periferija.
Sve komponente moraju biti iz firme na e.
Ja sam sastavio ovako nesto, a vi mi kazite sta bi dodali, oduzeli i ispravili.
Asrock B360M PRO4
Intel i3 8100
Kingston Fury 8gb 2666MHz
SSD Samsung 860 evo 250 gb
MS Industrial STORM
LC Power LC600H
Monitor Samsung 24 " S24D330H
Hard disk i jos jedan stap rama sam planirao da ubacim u buducnosti.
To sve izadje 69.425..
Racunar bi se prvenstveno koristio za igranje i multimediju, nikakav ozbiljniji rad ne planiram na njemu.
Otvoren sam za sve predloge i izmene, posebno kad je monitor u pitanju, u njih se apsolutno ne razumem.
Unapred zahvalan na odgovorima..
U iducih par dana kupujem racunar pa mi je potrebna vasa pomoc. Obzirom da sam se za graficku vec odlucio, a ona je gtx 1060 3gb preko kp, sad mi je potreban savet za ostatak konfiguracije u iznosu od 70.000 dinara, odnosno do tog iznosa, sa sve monitorom (koji mi je najveca muka pri izboru) i bez periferija.
Sve komponente moraju biti iz firme na e.
Ja sam sastavio ovako nesto, a vi mi kazite sta bi dodali, oduzeli i ispravili.
Asrock B360M PRO4
Intel i3 8100
Kingston Fury 8gb 2666MHz
SSD Samsung 860 evo 250 gb
MS Industrial STORM
LC Power LC600H
Monitor Samsung 24 " S24D330H
Hard disk i jos jedan stap rama sam planirao da ubacim u buducnosti.
To sve izadje 69.425..
Racunar bi se prvenstveno koristio za igranje i multimediju, nikakav ozbiljniji rad ne planiram na njemu.
Otvoren sam za sve predloge i izmene, posebno kad je monitor u pitanju, u njih se apsolutno ne razumem.
Unapred zahvalan na odgovorima..