OWERKLOKER
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.03.2012.
- Poruka
- 849
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core I5 2400
Motherboard:
Gigabyte H61M USB3V
RAM:
12GB DDR3
VGA & cooler:
Gigabyte 1050Ti
Display:
AOC 22 IPS
HDD:
3x1TB + SSD 120GB
Sound:
Genius 5000 5.1
Case:
Cooler Master Elite 430
PSU:
Cooler Master RS 500W
Optical drives:
Samsung neki
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1 x64
Other:
MSI CR500
Posto dosta slabo pratim trziste televizora skorije veze nemam sta je aktuelno. Vec dugo imam LG 42LE5300 i vreme je da se menja. Najvise me nervira veci input lag pa mi je to prioritet broj 1 kod novog televizora. Dijagonala moze 40 - 45, zavisi sta nudi najvise.
Sto se tice prioriteta to bi bilo ovako nesto :
1. Input lag, najbitnija stvar. Vrlo cesto bih koristio kao monitor pa tu mora da bude odlican.
2. Duboka crna (pretpostavljam VA panel najbolji). Smucila mi se ova IPS siva crna.
3. Dobri uglovi (da ne krvari i kontrast odlazi u minus cim se mrdne iz sredine)
To su neke najbitnije stvari, ostatak standardno. Bar 2x hdmi, usb, solidni zvucnici i ostala klasika.
Sto se tice cene nisam bas definisao budzet ali se nadam da to moze za nekih 400 - 500e.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sto se tice prioriteta to bi bilo ovako nesto :
1. Input lag, najbitnija stvar. Vrlo cesto bih koristio kao monitor pa tu mora da bude odlican.
2. Duboka crna (pretpostavljam VA panel najbolji). Smucila mi se ova IPS siva crna.
3. Dobri uglovi (da ne krvari i kontrast odlazi u minus cim se mrdne iz sredine)
To su neke najbitnije stvari, ostatak standardno. Bar 2x hdmi, usb, solidni zvucnici i ostala klasika.
Sto se tice cene nisam bas definisao budzet ali se nadam da to moze za nekih 400 - 500e.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk