Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Aj da ne otvaram temu , od kako mi stigao 5700x i zamenio 2600x , CPU hladnjak Antec A40 pro je poceo da se muci da ohladi R7 ide i do 80c u gejmingu i ne tako zahtevnom za CPU.
Razmisljam dal da uzmem Dark Rock 4 Pro ili Artic Freezer e34 DUO neki red ili grey.E sad znam da je Dark rock 4 pro malo i overkill za 5700x ali sto da ne volim nize temperature,medjutim problem je taj sto ne znam dal cu moci kuciste da zatvorim upitanju je ovo iz moje konfiguracije Cyclops V ili ti danasnji Fighter.Po specs na sajtu MS pise da cyclops V moze da podrzi 163 mm visinu hladnjaka dok je isto toliko i Dark Rock pro 4 163mm visina.a Artic duo je 157 mm on ce moci sigurno.Dakle prosto pitanje jer ima neko da je ugurao Dark Rock pro 4 u Cyclops V i zatvorio kuciste , ili da se ne zaludjujem dovoljan je i e34 Duo?
ma slazem se ja sa tobom potpuno , i ja sam vise za BQ medjutim pitanje dal mogu da zatvorim kuciste , jer nmg da gledam otvoreno kuciste plus airflow nema...
hvala na sugstiji , ali jedan radijator sto vidim nije mali , ali pre bi uzeo sa jednim radijatorem artic e34 duo tako da samo ak620 zero dark dolazi u obzir , vidim lako se montira...
Meni je sa wraith kulerom 5600x bio 80 stepena u gejmina sad sa ak400 zero dark plus mi je 65 tako da svima ga preporucujem btw deepcool radi kvalitetne proizvode..