Teslaša
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020.
- Poruka
- 108
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 11400F & Arctic Freezer 34 eSports white
Motherboard:
Asrock B560M Pro4
RAM:
DDR4 Hyperx Fury 2x8GB 3200MHz
VGA & cooler:
Gigabyte AMD Radeon RX 570 4GB
Display:
Samsung LED LF27T35 27"
HDD:
NVME Kingston KC2500 1TB
Sound:
Logitech X-230
Case:
FANTECH CG80 AERO CRNO
PSU:
Cooler Master MWE Gold 550W
Mice & keyboard:
Logitech G502 SE & Fantech MK872 RGB OPTILINE Black Switches
Internet:
SBB 150/15
OS & Browser:
Windows 10 Pro & Opera
Šta mislite, jel ovde nešto nije u redu?
U pitanju je grafička kartica (nije LHR),
GAINWARD NVIDIA GeForce RTX 3060 Ghost.
Juče je kupljena, koriscena god i po dana, ima garanciju jos 3 meseca.
Graficka spolja izgleda odlicno, unutra sve u redu (nisam otvarao zbog garancije) ali sam detaljno pregledao, prasine nema.
Ventilatori su ok, rade svoj posao, graficka se u igricama odlicno pokazala. 3DMark test je prosla, par desetina poena ispod AVG rezultata.
Nju je koristio mator covek od 64god, masinski inz. na nju je radio 3D modelovanje. tkd tesko da je majnovala.
Nije bilo nikakvih software gresaka pa evo vam prilozeno kako stoji na desktopu.
Meni je temp cudna, mogu karticu da vratim coveku ali ne znam koliko je to pametno ako imam garanciju (gigatron) pa da moze da se resi.
Da li je do paste ili nesto drugo.
Hvala!
P.S. Mogu da testiram igricu ili da pokrenem neki test, pa mi vi preporucite
U pitanju je grafička kartica (nije LHR),
GAINWARD NVIDIA GeForce RTX 3060 Ghost.
Juče je kupljena, koriscena god i po dana, ima garanciju jos 3 meseca.
Graficka spolja izgleda odlicno, unutra sve u redu (nisam otvarao zbog garancije) ali sam detaljno pregledao, prasine nema.
Ventilatori su ok, rade svoj posao, graficka se u igricama odlicno pokazala. 3DMark test je prosla, par desetina poena ispod AVG rezultata.
Nju je koristio mator covek od 64god, masinski inz. na nju je radio 3D modelovanje. tkd tesko da je majnovala.
Nije bilo nikakvih software gresaka pa evo vam prilozeno kako stoji na desktopu.
Meni je temp cudna, mogu karticu da vratim coveku ali ne znam koliko je to pametno ako imam garanciju (gigatron) pa da moze da se resi.
Da li je do paste ili nesto drugo.
Hvala!
P.S. Mogu da testiram igricu ili da pokrenem neki test, pa mi vi preporucite