Sejk
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.09.2012.
- Poruka
- 478
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Pro 15" Retina mid 2012
CPU & cooler:
i5 4460 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus B85M-G
RAM:
Hynix 4 x 4GB DDR3 1600MHz
VGA & cooler:
MSI RX 470 4GB 256bit Gaming X
Display:
Philips 243v 24" FHD IPS
HDD:
256GB SSD / 1TB HDD
Case:
MS Industrial FIGHTER 3 Window
PSU:
Cooler Master MWE 500 White
Mice & keyboard:
Logitech M590 & K380
OS & Browser:
Windows 10 x64 + Chrome
Imam sestru od tetke koja ima skoro 4 godine, voli krisom da sedne za kompjuter i da cacka po njemu...
Uglavnom upali paint i crta ili ode na chrome pa na youtube i gleda crtane...
E sad je problem sto tetka taj kompjuter koristi za posao i ima vazne fajlove i naloge na njemu.
Probali smo sa windows nalozima i parental control ali nije to to jer se i dalje moze doci do svih fajlova pa mi je potreban neki program koji bi mogao sve da "zakljuca" sem desktopa, znaci da ima svoj desktop i na njemu precicu do painta i chrome-a i da ne moze nigde vise da ide i nista vise da radi.
Licno smatram da je steta zabranjivati deci cackanje na kompjuteru jer se na taj nacin dete najbolje nauci da koristi isti, ali naravno treba regulisati odredjeni sadrzaj u skladu sa godinama...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Uglavnom upali paint i crta ili ode na chrome pa na youtube i gleda crtane...
E sad je problem sto tetka taj kompjuter koristi za posao i ima vazne fajlove i naloge na njemu.
Probali smo sa windows nalozima i parental control ali nije to to jer se i dalje moze doci do svih fajlova pa mi je potreban neki program koji bi mogao sve da "zakljuca" sem desktopa, znaci da ima svoj desktop i na njemu precicu do painta i chrome-a i da ne moze nigde vise da ide i nista vise da radi.
Licno smatram da je steta zabranjivati deci cackanje na kompjuteru jer se na taj nacin dete najbolje nauci da koristi isti, ali naravno treba regulisati odredjeni sadrzaj u skladu sa godinama...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2