Милош Максимовић
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 27.07.2018.
- Poruka
- 57
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
UGLJEŠA
CPU & cooler:
I5 7600K / Dark Rock Pro 4
Motherboard:
ASUS PRIME B360-PLUS
RAM:
Hyper X Predator 2x8GB 3000Mhz
VGA & cooler:
Asus Strix GTX 1070 TI
Display:
Asus VG278Q 27" & PHILIPS LED 243V7QDSB
HDD:
Kingston SKC 2000 500GB
Sound:
HyperX Cloud II
Case:
Antec dark avanger
PSU:
Cooler Master 600W ELITE V3
Mice & keyboard:
Logitech g213 /Logitech g502
Internet:
SBB 150Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 / Opera GX
Other:
Huawei P30 Pro
Pozdrav sekirasi.
U kucistu imam 4 alexander weise ventilatora,nisu Bog zna nesto,ali rade posao. Posto ostavljam racunar upaljen nocu pa sam mislio da li je moguce da se iskljuce ventilatori. Znam da mogu da ih iskljucim direktno sa maticne ali ko ce svako vece da otvara racunar. Inace u pitanju su 3pin ventilatori koji su prikljuceni na maticnoj.Da li postoji neka PWM opcija da se kontrolisu ili mozda neki program. U biosu je podeseno silent opcija ventilatora... U pitanju je legendarna Asus P5 K3 Deluxe.. takodje pokusao sam speedfan ali ne reaguju na komande, podesio sam sve u advanced ili ako imate jos neki predlog recite...
Hvala unapred
Ovako izgleda ventilator
U kucistu imam 4 alexander weise ventilatora,nisu Bog zna nesto,ali rade posao. Posto ostavljam racunar upaljen nocu pa sam mislio da li je moguce da se iskljuce ventilatori. Znam da mogu da ih iskljucim direktno sa maticne ali ko ce svako vece da otvara racunar. Inace u pitanju su 3pin ventilatori koji su prikljuceni na maticnoj.Da li postoji neka PWM opcija da se kontrolisu ili mozda neki program. U biosu je podeseno silent opcija ventilatora... U pitanju je legendarna Asus P5 K3 Deluxe.. takodje pokusao sam speedfan ali ne reaguju na komande, podesio sam sve u advanced ili ako imate jos neki predlog recite...
Hvala unapred
Ovako izgleda ventilator