TruleksKrpa
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.09.2014.
- Poruka
- 52
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav ljudi, vec drugi put kupujem komp na ovom forumu i jos ga nisam kupio. Naime, ovog puta sam se odlucio za intel varijantu, jednostavno sam ukapirao da kasnije imam vise prostora za upgrade. E pa da krenemo, meni je budzet najvise 400€.
CPU: Intel i3 4160
MB: ? Predlozite mi neku solidnu, ali da nije preskupa i da moze da istera procesor, ne bih radio OC
GPU: Radeon hd 7950 3gb Nasao sam je na KP za oko 120€, mislim da je ona dosta dobra za te pare
Ram: kingston savage 8gb 1600 ili 1866 mhz, nisam siguran
Napajanje: ? Koliko mi je vati otprilike potrebno? Ja mislim da bi neko lc power 600h zavrsilo posao?
Kuciste, hdd i optiku imam od proslog kompa
Svaki komentar cu uvaziti i procitati.
Predlazite slobodno, takodje mozete predloziti i neke drigr komponente koje su u istom cenovnom rangu a koje vi smatrate da su bolje.
Hvala unapred,
vas clan,
TruleksKrpa:p
CPU: Intel i3 4160
MB: ? Predlozite mi neku solidnu, ali da nije preskupa i da moze da istera procesor, ne bih radio OC
GPU: Radeon hd 7950 3gb Nasao sam je na KP za oko 120€, mislim da je ona dosta dobra za te pare
Ram: kingston savage 8gb 1600 ili 1866 mhz, nisam siguran
Napajanje: ? Koliko mi je vati otprilike potrebno? Ja mislim da bi neko lc power 600h zavrsilo posao?
Kuciste, hdd i optiku imam od proslog kompa
Svaki komentar cu uvaziti i procitati.
Predlazite slobodno, takodje mozete predloziti i neke drigr komponente koje su u istom cenovnom rangu a koje vi smatrate da su bolje.
Hvala unapred,
vas clan,
TruleksKrpa:p
Poslednja izmena od urednika: