• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Koliko fakulteta, srednjih skola i strucnih skola je potrebno za ovaj posao

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Dizajnera multimedijalnih sadržaja

Vaša uloga:

kreiranje sadržaja za Internet, priprema reklamnog materijala za štampu i promotivnih video materijala
rezultat Vašeg rada će biti prikazan na vodećim svetskim sajmovima iz oblasti potrošačke elektronike i kod naših mušterija

Uslovi zaposlenja:

fakultetsko obrazovanje iz oblasti računarskih tehnologija ili TV produkcije
izuzetno znanje iz HTML, CSS, PHP, i alata Joomla, Drupal, WordPress, Dreamweaver
razumevanje principa web dizajna i cross-browser/cross-platform problema
izuzetne veštine u oblasti grafičkog dizajna i korištenja alata Adobe Photoshop i Illustrator
izuzetne veštine iz oblasti video editovanja u alatima Adobe Premiere, CyberLink, MAGIX Movie, Sony Vegas Pro
osnove kompjuterske animacije (Blender i slični alati)
veština i iskustvo u snimanju kamerom
odlično znanje pisanog i govornog engleskog jezika
smatrate sebe kreativnomi posvećenom osobom veštom u komunikaciji sa drugima
posedujete timski duh i možete da radite u deadline-driven okruženju
imate želju da se profesionalno usavršavate

Mi nudimo:

stimulativno radno okruženje u prostorijama kompanije u Novom Sadu, Narodnog Fronta 23a
fleksibilno radno vreme i neobavezan stil oblačenja
rad sa najmodernijim alatima
stalno stručno usavršavanje
dobro plaćen posao
mogućnost putovanja u inostranstvo po potrebi (SAD, Evropa)
u prevodu, treba im dizajner, koji je igrom slucaja zavrsio neke sasvim druge skole. Ili im treba kamerman koji je opet igrom slucaja zalutao u dizajn i programiranje? Ili mozda treba programer koji je zavrsio za kamermana? Usput im treba i ENG tehnicar + montazer koji je mozda zalutao na fakultet informacionih tehnologija?!

naravno, koja god od ovih osoba da ste, morate SVE znati ODLICNO + ste u slobodno vremeapsolvirali 3d modeling i 3D animiranje/rendering i produkciju :D

svkakvih ponuda za poslove sam se nagledao ali ova je prosto prevrsila svaku meru :d Dokle bre vise sa ovim poslodavcima sto bi jednog coveka da pokriva 5 radnih mesta za pola plate? :mad:

Mozda imaju i neki skriven uslov tipa da moras imati do 25 godina?! :rolleyes:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Iskreno, osoba koja sve ovo zna da radi na tom nivou koji se trazi, ne postoji...Negde mora da shkripi :D

:wave:

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.823
Rezultat reagovanja
2.314
Moja konfiguracija
A odslužena vojska pod oružjem nije uslov? Pih, bez toga ništa ...

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ne pada mi na pamet sta su jos mogli da ubace. :)

Ivanissimo

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.03.2010.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
treba im konj za vucu.

Narodna poslovica:

gazda bije vola koji vuce, onog sto ne vuce i ne mora da bije on i onako ne vuce.

kraft

Newcomer
Učlanjen(a)
20.11.2009.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
Asus Crosshair III Formula
RAM:
2x2GB DDR3 @1600 Patriot
VGA & cooler:
XFX nVidia GTX 260 216 sp
Display:
Samsung T220
HDD:
Western Digital 640 GB Blue
Sound:
SupremeFX X-Fi Audio Card
Case:
Cooler Master Mystique 632 Black
Internet:
ADSL
Po samom oglasu moze da se vidi da bi da prodju sto jeftinije, ali da im je i bitan kvalitet, samo sto nisu dovoljno strucni da znaju da ovako nesto ne postoji.

Ono sto moze da se zakljuci je da njima treba neko ko ce da stanca web stranice sa dosta multimedijalnog sadrzaja.

To sto je oglas tako napisan ne znaci da je firma generalno losa, da daju male plate ili da ti kao dobar dizajner ili programer ne mozes da dobijes posao. Vrlo brzo ce shvatiti da to sto traze u oglasu ne postoji i da ce morati da podele oglase na vise radnih mesta, a ti u tome mozes da ih preduhitris i uzmes jedno unapred :)

Najdalje sto ovde sa preciznoscu moze da se predvidi je da osoba koja je pisala oglas ili ne zna sta tacno trazi ili je dirigovano sa vise instance (menadzera, direktora, vlasnika i td.). To govori i o organizaciji unutar firme.

Ako pitas da li da odes na razgovor, slobodno idi, iza oglasa se krije mnogo toga, a deo toga mozes da saznas na razgovoru. Ipak je ziva rec mnogo jaca od pisane.

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
to je ceo department za marketing produkciju i reazlizaciju. I da postoji osoba koja sve ovo zna, verovatno je vrlo svesna cinjenice da sama ne moze obavljatii sve ove poslove i postovati bilo kakve rokove realizacije. Ja to vidim ovako:

Dizajner (osoba koja je zavrsila makar srednju skolu za dizajn. Barata Photoshopom, Ilustratorom i slicnim alatima. Opciono: zna pripremu za stampu iako se taj zanat uci u posebnoj skoli, odnosno u srednjoj grafickoj i/ili visoj tehnickoj, odsek grafika (uci se priprema, tehnologija, alati i masine, rad na masinama)

Web Dizajn (osoba koja je zavrsila skolu za dizajn i/ili za web dizajn. Obican dizajner moze, ali i ne mora znati i barati ovim poslovom ali je pozeljno da je upucen u njega, dok web dizajner zna i uci html, css, flash i sl.)

Cross platform i web developer + web deployment (opet sasvim treci fakultet i skola. Covek koji inegrise data resenja u aplikaciju/bazu, pravi i odrzava baze, ucio je i naucio js, php, ajax, C++ i sl.)

ENG ili ti montaza (osoba koja je zavrsila skolu (visu skolu, akademiju ili fakulet, barata video sadrzajima i aplikacijama i uredjajima za montazu i deployment u oblasti video produkcije. Moze znati raditi sa kamerom, ali ne znaci da je talentovan kamerman osim ako nije sa akademije filmskih umetnosti pa je premier, vegas i sl. naucio jer je morao/hteo iz licnih interesa. Ali gde se njemu tu uklapa dreamweaver, php i priprema za stampu na primer?! :O )

3D animator / modeler (moze biti neko sa akademije, moze znati da radi sa kamerom i poznavati solidno ENG oblasti al takvi ljudi, kao i dizajneri (posto je mozak slicno "vezan") veze nece imati sa programiranjem ili kodiranjem jer im to prosto ne pase i ne uklapa se u profil, kao sto se programerima i koderima dizajn ne uklapa u profil, prosto nemaju smisla za jedno od ta dva u 99% slucajeva. Paradoks.)

Na kraju imas problem. Nemas 3-4 coveka koji rade zajedno u timu, paralelno, svaki u svojoj oblasti, vec imas jednog coveka, jedan rok (ne smem ni da razmisljam kakav) gde ti treba da:
osmislis spot, snimis spot, ubacis neke 3d elemente, smontiras sve to u premijeru, outputujes to dok usput zuris da uradis promo print materijale, letke, pozivnice, plakate, brosure i ko zna sta jos, a nogom kucas php dok drugom glavom i tukijem valjda pravis i odrzavas web sajt, bazu i po potrebi moderises postove na firminom forumu dok saljes bulk mejlove klijentima, a mejlovi verovatno treba da sadrze neki sareni flash klip koji si nekako magicno napravio usput dok si spell check-ovao engleski jezik na dokumentima koje ti je direktor uvalio da pregledas posto on ne zna bas dobro engleski :D

Takvo radno mesto ne moze da funkcionise i tacka. Ni jedan sposoban i normalan direktor tako nesto ne bi ni trazio niti pokusavao da napravi. Ovaj oglas za posao je cist primer ove situacije:
"deru nas ove agencije za marketing, necu da im placam 2000e+ mesecno za materijal koji nam treba, naci cu nekog ko to sve zna pa ce da mi radi za 500-1000 + cu jos vise toga da mu natovarim"

Prosto, to sto njima treba je upravo to - agencija za marketing koja poseduje i uposljava ljude koji to rade i mogu lepo da urade i sve da postignu.

Prsto, radio sam "slican" (nisam radio video montaze i programiranje) posao u kod distributera SONY professional video i ENG opreme i znam da to ne moze da funkcionise kako treba cak i kad je obim posla relativno mali jer ako dodje do preplitanja ode mast u propast, ne moze da se stigne sve u zamisljenim rokovima. Ideja direktora takvih firmi je upravo ono sto sam i naveo, da malom platom zameni veliki trosak koji placa agencijama. Onda kad zavrsis sve sto im je trebalo dobijes otkaz jer nemaju nameru da te placaju da sedis i ne radis maltene nista do sledeceg posla. KAd dodje sledeci posao - zaposle nekog drugog koji im za to odgovara.

Ali ovi su prevrsili svaku meru i da nije smesno bilo bi tuzno.

a ti u tome mozes da ih preduhitris i uzmes jedno unapred
neeeeeee, hvala ali ne, zaista. Kod nekog ko ovako nesto moze da smisli (da ne kazem nestrucnog i nekompetetnog) ne bih radio jer iz toga nista dobro ne moze da izadje. To je po meni ko kad bi gradjevinski preduzimac trazio zidara koji odlicno poznaje arhitekturu, odlicno barata statikom, zna da radi armiracke poslove, pravi prozore, lije PVC elemente, poznaje sve nacine modernog moleraja i zna da proracunava i postavlja hidro i elektro instalacije zadovoljavajuci sve standarde koji su propisani i da naravno poznaje sve propise i pri tom ima zavrsen medicinski fakultet ili fakultet drustvenih nauka, smer istorija umetnosti : specijalizacija: drevna arhitektura. Zatim se poslodavac skonta da to nece ici i da mu ipak treba samo zidar i neko ko ce da radi na mesalici :d

evo vam ceo oglas http://poslovi.infostud.com/posao/RT-Rk-d.o.o./Dizajner-multimedijalnih-sadrz/d71805?utm_source=mejling_lista_poslovi&utm_campaign=licna_2011-12-08&utm_medium=sadrzaj

http://www.rt-rk.com

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Pa odavno se vec prave "posteri" sa sprdnjom na temu ifnostuda jer im nijeda jedini oglas nije normalan... Najvise volim kad napisu da traze osobu , recimo Farmaceuta sa Farmaceutskim faksom, koji ima minimum 4 godne iskustva na isitm poslovima a da nije stariji od 24 godine :trust: Pa kad je taj zavrsio fax i stigao toliko da radi :d

kraft

Newcomer
Učlanjen(a)
20.11.2009.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
Asus Crosshair III Formula
RAM:
2x2GB DDR3 @1600 Patriot
VGA & cooler:
XFX nVidia GTX 260 216 sp
Display:
Samsung T220
HDD:
Western Digital 640 GB Blue
Sound:
SupremeFX X-Fi Audio Card
Case:
Cooler Master Mystique 632 Black
Internet:
ADSL
Sve je to tacno sto kazes ako posmatras stvar iz daljine.

Evo ti jedan sasvim klasicno sastavljen oglas za posao bas na njihovom sajtu: http://www.rt-rk.com/konkurs

Mozda je bas ovaj oglas sastavio neki rukovodilac, a onaj prethodni neko nedovoljno strucan kome je poveren taj zadatak. Verovatno nikad necemo saznati osim ako neko ne ode na razgovor, neko kome treba posao npr.

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja mislim da oni dobro znaju u koliko kategorija jedan čovek može da briljira. Ako se ne varam tu firmu drže profesori sa FTN-a u Novom Sadu.
Palo mi na pamet da možda preteruju sa uslovima da bi imali izgovor za lošu platu. Kao: "Kako da ti damo toliku platu kad ne ispunjavaš sve uslove?". :D
Ko zna šta je u pitanju...?

Edit: Doduše mislio sam na profesore sa računarske tehnike. Možda su neupućeni u dizajn i sl. :)

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Sve je to tacno sto kazes ako posmatras stvar iz daljine.

Evo ti jedan sasvim klasicno sastavljen oglas za posao bas na njihovom sajtu: http://www.rt-rk.com/konkurs

Mozda je bas ovaj oglas sastavio neki rukovodilac, a onaj prethodni neko nedovoljno strucan kome je poveren taj zadatak. Verovatno nikad necemo saznati osim ako neko ne ode na razgovor, neko kome treba posao npr.
Mozda. Ko zna. Tog oglasa nanjihovom sajtu nema, a onaj sto je tamo je sasvim okej.

a to da ce da se javi neko kome treba posao - pa mozda i oce ali sumnjam da ce da ga dobije. Ja se javiti necu jer ne ispunjavam ni 1/3 uslova :D Da ispunjavam 2/3 ne bih se javio jer bih se plasio da radim u takvoj firmi :rolleyes:

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pa, ja bih bat otisao na razgovor.

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Mozda. Ko zna. Tog oglasa nanjihovom sajtu nema, a onaj sto je tamo je sasvim okej.

a to da ce da se javi neko kome treba posao - pa mozda i oce ali sumnjam da ce da ga dobije. Ja se javiti necu jer ne ispunjavam ni 1/3 uslova :D Da ispunjavam 2/3 ne bih se javio jer bih se plasio da radim u takvoj firmi :rolleyes:
Moj drug radi kod njih i nije uopšte lako, često radi prekovremeno, mora da savladava znanja u hodu za koja nije školovan i to u kratkom roku itd.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ja mislim da i jedan moj drug radi kod njih, ali nisam 100% siguran jer je on pominjao automatiku i programe za neke velike industrijske sisteme, isto profani sa njegovog bivseg faksa vode firmu. Isto tako rodeo varijanta, jasu te po ceo dan i noc za soma evra.

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Pa poslodavci su oduvek trazili nebeske diplome i znanje na nivou Nikola Tesle...

E sad, uvek se pojavi neko ko dobije posao, a ima likova koji znaju sve ovo, pa i mnogo vise, da se ne lazemo...

Ali da je jadno, jeste.

I dalje mislim da je najbolje imati bogate roditelje i igrati po ceo dan PS3 online na 50" plazmi.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
sta si hteo da kazes ovom poslednjom recenicom? :d Nesto u fazonu Bore Corbe "o kako je lepo glup"? (fuj plazma, fuj ps3:p ) Jes vala...

"ima likova koji znaju sve ovo, pa i mnogo vise, da se ne lazemo..."

pa verovatno ima al verovatno ne zadovoljavaju onaj uslov oko fakulteta :P Realno, mene samo php, sql i fakultet diskvalifikuju :rolleyes:

Poslednja izmena:

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Ma brate, najbolje je biti siromasan i provesti zivot boreci se nego biti lezilebovic nesposobni koji mora da zna biohemiju i molekularnu fiziku da bi postao majstor u stampariji...

Mislim - ja sam odustao, radim redovno, namicem sa strane dok mogu, dok jos imam zivaca, a sta ce da bude za koju godinu, to ne znam niti zelim da znam...

Sunce je davno u Srbiji zaslo...

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
Ma brate, najbolje je biti siromasan i provesti zivot boreci se nego biti lezilebovic nesposobni koji mora da zna biohemiju i molekularnu fiziku da bi postao majstor u stampariji...

Mislim - ja sam odustao, radim redovno, namicem sa strane dok mogu, dok jos imam zivaca, a sta ce da bude za koju godinu, to ne znam niti zelim da znam...

Sunce je davno u Srbiji zaslo...
I budžiš turbinu od 2.4JTD na 1.9JTD :sekira:
Ma pun mi je k od takvih oglasa. A usput treba da ideš i po burek i jogurt, i da istovaraš robu, ma da :(

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja mislim da i jedan moj drug radi kod njih, ali nisam 100% siguran jer je on pominjao automatiku i programe za neke velike industrijske sisteme, isto profani sa njegovog bivseg faksa vode firmu. Isto tako rodeo varijanta, jasu te po ceo dan i noc za soma evra.
Navikle profe da muštraju studente. :D

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Pa odavno se vec prave "posteri" sa sprdnjom na temu ifnostuda jer im nijeda jedini oglas nije normalan... Najvise volim kad napisu da traze osobu , recimo Farmaceuta sa Farmaceutskim faksom, koji ima minimum 4 godne iskustva na isitm poslovima a da nije stariji od 24 godine :trust: Pa kad je taj zavrsio fax i stigao toliko da radi :d
Ili iskusnog developera za sve i svasta sa ne vise od 25 godina i 25 godina iskustva, a pri tom je plata 350 evra.
Pa u iole ozbiljnijoj firmi office manager-i ili ti sekretarica ima bar 35 iljadarki, a ne senior developer. Sa iskustvom u nekoj oblasti, npr. Java sa dodatnim framework-o(vima) tipa Spring itd... fakultetskim obrazovanjem itd... ne bih razgovarao o poslu bez barem 800-1000 evra.

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Ja sam pre par godina sebi rekao nakon onog cuvenog klipa - na ovom svetu, nista nije istina.

SGS TT

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Fail :d

SGS TT

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Kakav fail, pa znas koliko ima klipova pod tim nazivom na tjubu recimo, i to sve razlicitih sadrzaja... :)

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other: