Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Intel i grafičke ne idu zajedno nikako. Tek one integruše iz najskupljih procesora poslednje generacije imaju neke iole dobre performanse. Ostalo je đubre, dobro samo da imaš sliku na monitoru.
S druge strane, već ti je rečeno da 5450 nije namanjena za igranje. Bolja je od Intelove integruše, ali ništa više od toga.
S treće strane, mogao bi da počneš da koristiš Gugl, kako bi se informisao o onome što te zanima, a nas ne bi smarao glupim pitanjima svaka 2-3 dana.
Jeste, vidis kako mozes da skapiras kako funkcionisu grafike. Ja npr imam dve 260-ice u SLI, to je ukupno 520, tako da je 5450 bolja i od dve uparene 260-ice.
Trolololol, cekaj da ja probam, Samo ubaci 5450 i Intelovu integrusu u SLI/Crossfire, dobices dosta bolje performanse, ne moras da menjas graficku onda.
Ti si izgleda jedan od onih beznadežnih slučajeva. Jer da imaš 15 godina, kao što tvrdiš, već bi do sada naučio da koristiš mozak, pa ne bi postavio pitanje kako da staviš AMD diskretnu grafičku i Intel integrušu u CF ili SLi.
Pošto nećeš da koristiš Gugl, već hoćeš da ti se sve nacrta, ponoviću ti savet iz prethodnog posta. Prodaj komp, imaćeš mnogo manje briga u životu.