David97
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.07.2020.
- Poruka
- 270
- Rezultat reagovanja
- 65
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz & Arctic Freezer 34 eSports DUO
Motherboard:
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM:
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT
VGA & cooler:
MSI GAMING X 1060 6GB
Display:
ZOWIE BENQ XL2411P 144Hz 24 inch e-Sports Monitor
HDD:
Seagate Barracuda SATA3 1TB 7200RPM, 64MB ST1000DM010
Case:
FRACTAL DESIGN MESHIFY C
PSU:
CORSAIR RM650x Series 650W
Mice & keyboard:
REDRAGON KARURA K502
OS & Browser:
Windows 10 2004 & Mozilla Firefox
Sebi sam sredio kuciste e sad sredjujem bratu posto on sad ima neko kancelarijsko kuciste i u njemu ryzen 5 2600 i 1050ti graficku karticu, e sad me zanima znaci ja sam to kuciste (ms griffin 2 se zove) koristio vise od godinu dana i uopste napred nije bila nikakva ventilacija i temperature nisu prelazile preko 65-70c u loadu, a pritom koristio sam svoju msi gaming x 1060-ku, i kuler je stock bio, e sad bio sam porucio MS Prism za 35e na KP i pogledao sam neki review na youtube i video da ti ventilatori uopste ne uvlace vazduh sa prednje strane, sad ne znam imam li kakvu alternativu do tako nekih 35-40e, cuo sam za Cyclops V mada on ne dolazi sa nikakvim ventilatorima, ali ja imam vec 2 stock ventilatora iz Meshify C tako da bi njih iskoristio za bratovo kuciste najverovatnije, e sad me zanima da li da porucim MS Prism ili nesto drugo, mislim da sa njim ne bi imao problema ako bi stavio jos 2 ventilatora gore, a skinuo taj plasticni front panel ako ga je moguce skinuti, iskreno mislim da nema na nasem trzistu puno izbora sto se tice samih kucista, ta MS kucista su jedino aktuelna, ne kazem da nema drugih ali... zeleo bih cuti vase misljenje, smatram da MS Prism nije lose znaci lepo izgleda i sve, jedina mana eto to sto mozda ne uvlaci vazduh sa prednje strane ali mislim da bi se to dalo resiti ukoliko se taj plasticni mesh panel moze skinuti