Ćma
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.07.2014.
- Poruka
- 1.636
- Rezultat reagovanja
- 75
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 2600X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard:
MSI Mortar Max
RAM:
Patriot Viper Steel 2x8GB 3733Mhz CL17 @3200Mhz CL14
VGA & cooler:
Sapphire Vega 64
Display:
LG GL 27850
HDD:
Crucial MX300 275GB + WD Red 4TB
Sound:
Altec Lansing MX 4021 +HiFi
Case:
Fractal Design Node 804
PSU:
Evga G3 750W
Mice & keyboard:
Redragon Kumara & Logitech G305
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10 64 bit
Treba da uzmem ATX kućište za i5 konfiguraciju koja se trenutno sklapa pa mi treba pomoć.
Zapalo mi je za oko kućište Fractal Design Core 2300. Košta 55€ pa mi deluje kao dobar value s obzirom da dolazi sa dva ventilatora za koje znam da su dobri i u maloprodaji bi mi trebalo oko 15€ za ta dva komada.
E sad vidim da to kućište ima i podršku za vodeno hlađenje što mi je potpuno nepotrebno pa ne znam da li da tražim neki jeftiniji model?
Ortaku za koga sklapam komp je skroz nebitan dizajn i unutrašnja funkcionalnost kućišta nakon što se sve napakuje. Samo da ima front panel USB 3.0 i power dugme.
S tim što ja idem na to da stavim barem 2X120mm ventilatora u svakom slučaju.
Imate neke sugestije ili je ovaj Fractal best-buy? Iskreno bih rado ovde uštedeo koji € kako bi ostalo više za grafiku.
Zapalo mi je za oko kućište Fractal Design Core 2300. Košta 55€ pa mi deluje kao dobar value s obzirom da dolazi sa dva ventilatora za koje znam da su dobri i u maloprodaji bi mi trebalo oko 15€ za ta dva komada.
E sad vidim da to kućište ima i podršku za vodeno hlađenje što mi je potpuno nepotrebno pa ne znam da li da tražim neki jeftiniji model?
Ortaku za koga sklapam komp je skroz nebitan dizajn i unutrašnja funkcionalnost kućišta nakon što se sve napakuje. Samo da ima front panel USB 3.0 i power dugme.

S tim što ja idem na to da stavim barem 2X120mm ventilatora u svakom slučaju.
Imate neke sugestije ili je ovaj Fractal best-buy? Iskreno bih rado ovde uštedeo koji € kako bi ostalo više za grafiku.