Je l' tesko odvojiti 2 minuta i napisati koji procesor imas, maticnu, napajanje, ram memoriju itd.?I7 4790K
Jel me covjek pitao koju maticnu,RAM itd...? Nije e pitao me koji je procesor u pitanju i ja sam mu reko!Je l' tesko odvojiti 2 minuta i napisati koji procesor imas, maticnu, napajanje, ram memoriju itd.?
Sada si rekao koji procesor imas, pa bih te ja pitao koja maticna, neko treci koje napajanje?
Da sam moderator, brisao bih ovakve postove sve dok ljudi ne nauce kako se tema postavlja.
P.S. Ne prozivam moderaciju, vec govorim u svoje licno ime jer imam kratak fitilj i ne bih tolerisao ovakve teme.
Ok sry ali evo vam komponente:Pa ne kapiras
Sve je povezano,na losoj ploci ne mozes da klokujes,na losem napajanju takodje ne mozes...
Odlicno, to je vec mnogo bolje!Ok sry ali evo vam komponente:
CPU: i7 4790K
GPU: GTX 980
MBO: ASRock Z97 Pro4
Cooler: CM Seidon 120V
Napajanje: CM Elite Power 600W
RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8)
HDD: Seagate 4 TB
SSD: Kingston 120 GB
Kuciste: Zalman ZM-T1
Otkud ti sad gtx980 kad si pre par sati pitao dal da uzmes gtx970 ili 290ku?Ok sry ali evo vam komponente:
CPU: i7 4790K
GPU: GTX 980
MBO: ASRock Z97 Pro4
Cooler: CM Seidon 120V
Napajanje: CM Elite Power 600W
RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8)
HDD: Seagate 4 TB
SSD: Kingston 120 GB
Kuciste: Zalman ZM-T1
a joj brate krivo sam gledao hahahhahhahahahOtkud ti sad gtx980 kad si pre par sati pitao dal da uzmes gtx970 ili 290ku?
Taj seidon je djubre, hladi kao LC CC 120. Znaci rang budzet air coolera.a sto ti mislis o ovom vodenom da li bi odradio posao kao NH-D15 i NH-U14s ?
Gledao sam bez tog vodenog, poslije sam skuzio da je *****e *****evaTaj seidon je djubre, hladi kao LC CC 120. Znaci rang budzet air coolera.