PERUN
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 23.08.2011.
- Poruka
- 105
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Primetio sam jednu zanimljivu stvar(a kako da ne primetim kad se desava u mojoj kuci ).Naime sbb kablovski operater u periodu od 21.50h-22.50h prekida sa emitovanjem OBN kanala(period u kome traje neka turska serija).Naime tu seriju gledaju moja tetka i baba s kojima zivim u istoj kuci,sta sad biva tetka zove sbb da vidi sta je to,oni kazu da im je happy tv zabranio da emituju doticnu seriju(kamo srece kad bi ih sve ukinuli ),jer je nju otkupio happy tv i pocinje sa emitovanjem od decembra meseca,tetka besna zove happy tv da vidi kako oni mogu da zabrane emitovanje serije.Happy tv odbacuje odgovornost i kaze da je krivac sbb da oni nemaju veze sa time.Najverovatnije je to istina buduci da ikom i telekom iptv ne prekidaju OBN kanal u gore pomenutom periodu,e sad je pitanje prosto sta prosecan korisnik(u ovom slucaju moja tetka i baba)mogu da urade po ovom pitanju blokade kanala u odredjenom vremenskom intervalu postoji li neko kome se ova bahatost sbb moze prijaviti(i ako mrzim turske serije,mislim da korisnici imaju pravo da gledaju sve kanale non stop bez ikakvih prekida,jer kakva mi je to onda kablovska???)?