BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Posto imamo sve teme ovde u svastari (automobili, Nba,Reprezentacija itd itd..) mene zanima dal imate sklonost i ka kladjenju Bilo profesionalno i na veliko, bilo onako 50-100 kinti cisto da se zezate,pa ako profitirate extra,ako ne, vise srece drugi put
Napomena: Tema je da razmenjujemo misljenja, sta kako zasto, ako se neko kladi da da neki tip (obrazlosi sta kako gde, kvota...) ,znaci bez flejma sto se neko kladi neko ne...
Pa da pocnem Ja se kladim sa vremena na vreme...Poceo sam da se kladim od pre par godina, i prvo je bilo cisto zezanje vamo tamo i nije bilo nekog uspeha (iskreno ),e onda sam malo vise zagrizo, poceo vise da pratim, i nauico sam na sopstvenim tiketima i greskama, da pare jedino mogu da se naprave na malom broju utakmica i na veci ulog... Vodim evidenciju o svim dobijenim-ulozenim sredstvima i za sada sam kolko tolko u plusu Nisam zagrizen,nisam od onih koji bi kucu stavili na tiket i ostalo,al volim tu i tamo da odigram tiket kad imam neki osecaj, pa ako dodje dodje,ako ne, ioanko bih te pare potrosio na neku glupost
Da cujem vas
Napomena: Tema je da razmenjujemo misljenja, sta kako zasto, ako se neko kladi da da neki tip (obrazlosi sta kako gde, kvota...) ,znaci bez flejma sto se neko kladi neko ne...
Pa da pocnem Ja se kladim sa vremena na vreme...Poceo sam da se kladim od pre par godina, i prvo je bilo cisto zezanje vamo tamo i nije bilo nekog uspeha (iskreno ),e onda sam malo vise zagrizo, poceo vise da pratim, i nauico sam na sopstvenim tiketima i greskama, da pare jedino mogu da se naprave na malom broju utakmica i na veci ulog... Vodim evidenciju o svim dobijenim-ulozenim sredstvima i za sada sam kolko tolko u plusu Nisam zagrizen,nisam od onih koji bi kucu stavili na tiket i ostalo,al volim tu i tamo da odigram tiket kad imam neki osecaj, pa ako dodje dodje,ako ne, ioanko bih te pare potrosio na neku glupost
Da cujem vas
Poslednja izmena: