Jale
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 12.06.2023.
- Poruka
- 12
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9 5900x / CM Master liquid Core 240L
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk
RAM:
HyperX Fury RGB 4x8gb 3200MHz [32gb]
VGA & cooler:
Sapphire Pulse RX 6700XT
Display:
GIGABYTE G24F-EK
HDD:
Samsung 970 Evo Plus 500gb / Samsung 970 Evo Plus 2TB
Sound:
Logitech Z333 / Redragon Zeus-X
Case:
Antec NX410
PSU:
Cooler Master V850 Gold v2
Mice & keyboard:
Redragon Griffin M607 / Razer Ornata V2
Internet:
Mts 100/10
OS & Browser:
Windows 10
Pozdrav sekirasi, upravo mi se desio najveci moguci fail. Prepakivao sam stare komponente iz jednog kucista u drugo, imam LC-CC-120 vazdusno hladjenje...to hladjenje ima kacenje kulera preko tankih zicica sa obe strane. Upalio sam racunar i jedna strana te zicice nije legla kako treba ali ja to nisam video na vreme. Skidam ja windows cekam
itd... ta zicica sa kulera spadne i direkt na graficku pada, tu gde je pala napravila je kratak spoj i zavarnicilo je vrlo malo. Ja sam je jako brzo sklonio jer sam bio sva sreca pored kucista. Probam ja da upalim PC i nece da baci sliku, ventilator na grafickoj se vrti, komp radi mozda 40 sec i restartuje se. Mene sad zanima da li postoji neki nacin da se to ,,sredi,, ili mogu samo da je bacim, inace u pitanju je 1660super mini itx.
itd... ta zicica sa kulera spadne i direkt na graficku pada, tu gde je pala napravila je kratak spoj i zavarnicilo je vrlo malo. Ja sam je jako brzo sklonio jer sam bio sva sreca pored kucista. Probam ja da upalim PC i nece da baci sliku, ventilator na grafickoj se vrti, komp radi mozda 40 sec i restartuje se. Mene sad zanima da li postoji neki nacin da se to ,,sredi,, ili mogu samo da je bacim, inace u pitanju je 1660super mini itx.