gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.705
- Rezultat reagovanja
- 2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Dakle, napravio sam build.prop recimo, editovo u samom telefonu i sve radi kako sam zamislio, sad bi ja to da napravim u zip koji CWM moze da fleshuje. UpdatezipCreator je aplikacija koju sam nasao na netu, ubacim build.prop, on doda sve sto treba i zapakuje, ja izaberem najnoviji model skriptinga da se CWM ne bi bunio (trial and error metodom sam dosao do toga) al on i dalje nece da ga ufleshuje, opet nadje neku manu.
Imam zipova koji menjaju build.prop i probao sam da iskopiram sve kako jeste u tim arhivama i samo da zamenim svojim fajlom ali to nece da moze. (to sam radio bez gore navedene aplikacije za PC).
Dakle, jel moze neko da mi pomogne i da me malo uputi, a da to nije uputstvo posle koga bih mogao da pravim CM mod. Ja bih recimo menjao build.prop (zapravo mogu da ga menjam u telefonu al bi da napravim bekaup koji bi da fleshujem ako mi treba bez da moram da editujem djavola) i eventualno neke aplikacije, poput dialera i sl. (podrazumeva se da bi bile kompatibilne).
Hvala unapred! Zaista!
Imam zipova koji menjaju build.prop i probao sam da iskopiram sve kako jeste u tim arhivama i samo da zamenim svojim fajlom ali to nece da moze. (to sam radio bez gore navedene aplikacije za PC).
Dakle, jel moze neko da mi pomogne i da me malo uputi, a da to nije uputstvo posle koga bih mogao da pravim CM mod. Ja bih recimo menjao build.prop (zapravo mogu da ga menjam u telefonu al bi da napravim bekaup koji bi da fleshujem ako mi treba bez da moram da editujem djavola) i eventualno neke aplikacije, poput dialera i sl. (podrazumeva se da bi bile kompatibilne).
Hvala unapred! Zaista!