To si u pravu, ali ako mu je dosta neki slabiji skutercic, nema potrebe da polaze. Inace ko ima vec B kategoriju i hoce da polaze za A, jeftinije prolazi od onoga ko nema ni B kategoriju, a hoce da polaze za A, tako je bar kod nas..Polozis A i biras motor po zelji i mogucnostima, skuplje jeste u startu ali ko voli motor morace pre ili kasnije da polozi.
Послато са Nexus 4 уз помоћ Тапатока
To znam, jako dobro iz iskustva i par placenih kazni zbog voznje bez A kategorijeRelativno brzo dosade ovi mali skutercici, dok je maxi skuter vec druga prica ako govorimo samo o skuterima.
Послато са Nexus 4 уз помоћ Тапатока

http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php?p=289413&postcount=58Znaci ne treba da se polaze za A1? Znam da je bila neka prica da sad po novom kao ne moze da se vozi skuter sa B kategorijom, vec treba se polaze za A1. Zato sam i pitao. Inace znam da brzo dosadi, ali trenutno nemam love da polazem za A. Nego nesto gledam ako mogu da skrpim sebi za neki skutercic.
I koliko izadje onda polaganje za A po novom ako imam vec polozeno B, koliko je to jeftinije?
Tada sam zapostavio jako komp, nisam nista ulagao u njega, sve novce skuter pojeo.
komp palim samo kad mi se igra csgo ili gtaV, inace laptop akam, pa sam zato sunuo parice u skut umesto ssd i neku maxwell grafu, a sad kad sredjen skutercic, prelazim na sredjivanje reno 12 iz '75, ocuvan extra, kupljen nov i garaziran, al doslo vreme za promenu guma, amorta, kvacila, kocnica itd itd pa ce trebati par yugica da se ulozi 
za skut znam koji je, imao drug isti.
a mufler doso uz skut pa se nisam mnogo interesovao oko istog, do pre neki dan kad se pojeli navoji topa i ispali srafovi pa otpao pa se cuo kao choper
pa sam probao da odsrafim navoje, kad ono nece pa reko aj da rasklopim da vidim sto nece kad oni zavareni za unutrasnjost topa, i ja lepo kod vulkanizera, zavario mi nove navoje i sad zujim malo kulturnije
i naravno za3be stvar pa sklopi kontra, pa technigas pise sa unutrasnje strane ka gumi xD a sa spoljne nema nista, reko taman da narucim Akrapovic aluminijsku plocicu sa ebay da zalepim axaxa
medjutim rasklopio sam opet top i okrenuo kako treba 

jer fabricki nisu dotegnute te dve matice, samo stoje prislonjene.