Je l' ti to budzet porastao?Mislim uzet i7 4790 procesor.Neznam jel trebam uzet novi kuler ili ostavit ovaj?
Hvala
hahahahahah brt slozio sam mnogo bolju konfiguraciju za mnogo manje pare a puno boljeJe l' ti to budzet porastao?
http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php?p=401390&postcount=1
Ako uzimas i7-4790, onda dodaj za i7-4790K
kod mene na sajtu pise da je samo za amd pa ne smije da se stavlja na Intel lol ! Reci mi jel je istina?Taj fabricki verovatno nece biti previse tih, ako budzet dozvoljava uzmi neki Noctua kuler, oni su odlicni za tisinu.
Od jeftinijih mozda Cooler Master 212 EVO, obzirom da neces overklokovati nece ni njegov vent raditi na velikoj brzini pa ce biti tih.
Verzija bez K je u startu sporija za 400MHz, dakle 10%, a overclock nije opasan ako pratis uputstva@KalibracijaMonitora necu da overklokujem procesor tako da necu uzimat 4790k
Ne znam na kom sajtu i koji kuler gledas, ali ako mislis na CM 212 EVO, moze i za Intel. Pogledaj na oficijelnom sajtu.kod mene na sajtu pise da je samo za amd pa ne smije da se stavlja na Intel lol ! Reci mi jel je istina?
Loš ti je taj "tvoj" sajt kad na njemu piše da je 212 EVO samo za AMD-a! Svi noviji CM-ovi kuleri podržavaju sve sokete, i Intelove i AMD-ove.kod mene na sajtu pise da je samo za amd pa ne smije da se stavlja na Intel lol ! Reci mi jel je istina?
Moze lepo da ga hladi na minimumu obrtaja, provereno.Taj fabricki verovatno nece biti previse tih, ako budzet dozvoljava uzmi neki Noctua kuler, oni su odlicni za tisinu.
Od jeftinijih mozda Cooler Master 212 EVO, obzirom da neces overklokovati nece ni njegov vent raditi na velikoj brzini pa ce biti tih.
Pa dobro, uce decaMa cista "patka" od teme,standardno.