• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Izrazite sebe pomoću Logitech Fantasy kolekcije

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.837
Rezultat reagovanja
444
Moja konfiguracija

Popularni Logitech proizvodi u fantastičnim bojama i maštovitog dizajna

Beograd, 31. avgust, 2010 - Logitech je danas zvanično predstavio Fantasy Collection, liniju proizvoda sjajnih boja i privlačnog dizajna, inspirisanih modnim trendovima i trendovima u pop kulturi. Kolekcija omogućava izražavanje različitog karaktera i stvaranje jedinstvenog i ličnog sveta za svakog korisnika.

"Sa Fantasy kolekcijom dodali smo malo zabave i inspiracije nekima od naših najpopularnijih, pristupačnih i jednostavnih kompjuterskih periferija," rekao je Rory Dooley, potpredsednik kompanije Logitech i generalni direktor poslovne jedinice za upravljačke uređaje. "Naše inspirativne boje i paterni donose delić fantazije u vaš svet."

Opširnije...

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.790
Rezultat reagovanja
2.412
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
metroseksulani tresh najgore vrste i kvaliteta. Od sada kupujem samo a4 tech i genius, bar ne preplacujem kineski krsh i ne pomazem lodziteku da nastavi sa srozavanjem. Logitech office keyboard mi je ziv i dan danas, isto radi ko i prvog dana 1999-te kad sam ga kupio. Preziveo je 5 godina Q2 i Q3. Ovaj wave sam kupio prosle godine, igrao par voznji na gamepadu kuckao malo po forumima i evo ga, ko da ima 200 godina. Tipke se zaglavljuju, jedna nozica je pukla (od kucanja!!!!), najteze usminkano kinesko smece. Zalim svaki dinar koji sam dao za ovo. Kolko ljudi ima problem sa revolution misevima? (double klik sam od sebe i sta ti ja znam), a eno mi ga BJC-58 OEM black, vec 6-ta mu godina...ne zaboravimo falicne serije z5500 "zvucnike" ... A4tech>Logitech

Pink Balance je razigrani patern, dizajniran tako da računar učini izazovnim i zabavnim. Predstavlja odličan balans kada je uparen sa Dusty Rose proizvodima iz kolekcije.
LOL otkad se kupovina necije AI brlje sa shutter stoka i printanje na kinesku plastiku zove dizajn? Te "floral" paterne i te gluposti jos samo VIP koristi i povremeno neki zalutali dizajner iz Fresh&Co.

edit: evo da im skratim muke i dizajniram im (lol) vintage seriju za dogodine, free of charge :rotf:

evo i flora i fauna za fantazi seriju, nije me mrzelo, taj crap se pravi za 2-3 minuta...ono logitekovo verovatno nije ni tolko pravljeno :d

Prilozi

Poslednja izmena:

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler: