• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Izbor monitora ~220

Petar Obradovic

Newcomer
Učlanjen(a)
07.05.2017.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 3600
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk
RAM:
Corsair vengeance rgb pro 3200mhz cl16
VGA & cooler:
Msi RTX 2060 Gaming Z
Display:
ASUS VG245
Mice & keyboard:
G603
Pozdrav,
Treba mi pomoc pri izboru monitora prvenstveno 144hz tn panel (ravan, naravno) za fps igre, u prodavnicama Beograda.
Graficka karta rtx 2060
Gledao sam par modela
BenQ Zowie xl2411p - 25k rsd u games.rs - nema vrr tehnologije, ali cuo sam da nema screen tearinga i bez njega na ovom modelu.... koliko je to tacno?
Dell s2419hgf - 25k u ComtradeShopu - on je nativno 120hz ali overclockom moze da tera 144hz, ima freesync i nvidia tvrdi da je g-sync compatible u rangu 40-120hz , negde sam video da moze sa oc da radi g-sync a neki tvrde da ne moze... Pa me zanima ako je neko koristio ovaj model jel ima mnogo ghostinga?
Acer KG251QDbmiipx - 30k gigatron jos jedan alternativni izbor, tvrdi da je 240hz panel, ali izgleda da je samo za evropsko trziste pa nisam video toliko recenzija, dosta korisnika ga hvali po prodajnim sajtovima, zanima me ako ga je neko koristio zasto je cena ovoliko niska?

Ako imate jos neki predlog slobodno recite, moze i kp u krajnjem slucaju ako je cena drasticno niza...
Hvala

Vrh