Odo ovog sto prodaje 1070 sam ja pre par dana uzeo karticu 1050Ti sa fiskalnim i Gogatrona i 2.5 godine garancije. Super lik i sve po PS-u. Ima i moj pozitivan komentar napisan tamo.
Imas brate garantni list i uzimaj od proverenih ljudi i nemozes da omasis.Samo ces baciti pare u radnji bzveze..evo ti one gtx 1070 sa garancijom i covek ima dosta pozitivnih i verujem da ce sve biti u reduImam kesa ali imam loseg iskustva sa tim, plus uz sve to ne znam da proverim da li je ispravna
I fiki kaze da je ok sveAj videcu hvala
Ma da,samo garancija u dzep i cepajBice ih ko šaše sada, sve iz rudnika. Juriti sa garancijom domacom za gaming najbolja varijanta. Kada jos malo padnu cene coina, za te pare ce da idu i 1080ti, samo ko je strpljiv.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Zar moze prodavac sam da odluči i kaze ovo je adekvatna zamena i ako se kupac nesloži?Razumeo sam poentu.
Nece mu vratiti novac ako prodavac moze da mu zameni adekvatnom karticom.
Adekvatna kartica bice 1060 koja ce verovatno biti nesto jaca od 1070 i to je to.
Za sve postoji prvi put.Ko ima pravo da mu zameni adekvatnom karticom?
Mislim znam da zvuci bezobrazno, al ne znam kako drugacije da pitam
Nikad nisam cuo da se tako nesto desilo, da zamene "adekvatnom" robom.
Adekvatno je sirok pojam i sigurno ulazi u sivu zonu resavanja reklamacija. Svakako da onaj ko preda stvar na reklamaciju ima pravo da ne prihvati adekvatnu zamenu, u tom slucaju opet dobija novac.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ja iskreno kazem da je taj DD lik sa KP ok. Kada dodjem danas sa posla kuci, slikam fiskalni iz Gigatrona gde je kartica placena 24.560 dinara (tako nesto) i da imam garantni list na kome je napisan broj fiskalnog. Kupljena je 8 marta, i da crkne, zabole me, imam sve crno na belo. Ne znam sto se cimas da placas novo 300+ evra pritom slabije kada ovde dobijes sve ovo jace i ustetis 10 evrica za neku rakiju ? Razumem frku, al ovde ides kod njega licno u stan, sve probas vidi, znas gde zivi za zenom i detetom.I fiki kaze da je ok sve