Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Da li mi je SBB-ov internet brzine dow:2mbps upl:0.30 mbps i ping 12 dovoljan za igranje igrica preko interneta kao npr novog Battlefilda 1 koji treba da izadje?
Gde nadje kod SBB-a te brzine iz 2009 godine? :p Te brzine u IT svetu za danasnje vreme spadaju u oldtimer istoriju. Jao dobro sam se nasmejao
Jesi li siguran da je SBB,da nije neki boostovani dialup
Salu na stranu, znam da za csgo bi ta brzina trebala biti OK a ono sto ti je najbitnije je ping.Ne znam kako ce se snaci sa novim Battlefild-om ali ne bi trebalo da bude prevelike razlike
Znam da ljudi (igraci koji dolaze kod mene na server da igraju CS:GO) sa SBB netom cesto imaju ispod 10 ping.
Zamisli krenes da igraš cs go slučajno ti se upali neki update i samo od jednom bez drz ne daj gaće lagovace kocice sve i svašta ja sam uzeo duo silver 30 mb a imam 60mb pojačavaju ako si pod ugovorom. Tih 2mb je ništa jedva otvori Google