ALEKSA1999
Banned
- Učlanjen(a)
- 05.08.2015.
- Poruka
- 125
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
8GB DDR3
Display:
ASUS GTX750 TI 2GB GDDR5 OC Edition
HDD:
1TB Western Digital
PSU:
LC Power 600w
Other:
3dfx Voodoo 5500
Pozdrav ljudi! Imam jedan veoma interesantan i cudan problem, barem meni je cudan. Testirao sam neke RETRO Pentium III slot 1 prosecore. Prvi procesor je bio ispravan, racunar je bacao sliku. Usao sam u BIOS i racunar ga je prepoznao. Drugi pentium3 procesor je isti kao i prvi. Montirao sam ga i upalio racunar ali nije hteo da pokaze sliku na monitoru (sto je ocigledno da je procesor neispravan ) onda sam ga opet izvadio iz slota i ponovo ubacio cisto da budem siguran da je neispravan. Kada sam ga drugi put testirao opet nije bilo slike i bio sam siguran da je neispravan.
-Kod sebe sam imao (ovaj https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpB5iVUsvNqwxKXTdj8gz0Lq8IVpHp377X7D2rid99BCwouLkB PC Tester za dijagnostiku racunara) Stavio sam ga u prvi PCI slot koji je najblizi grafickoj kartici cisto da vidim koji ce broj da pokaze.
-Medjutim kada sam upalio racunar pojavila se slika i radilo je sve kako treba. Onda sam izvadio PC Tester i ponovo upalio racunar, i situacija je bila ista kao i prvi put, nije bilo slike na racunaru. Onda sam ponovo stavio PC Tester i racunar se ponovo upalio i pokazao sliku i radio bez greske.
-Onda sam PC Tester ubacio u drugi PCI slot, i onda situacija je bila ista kao i prvi put racunar nije radio.
Veoma cudno.
Sa PC Testerom kada se stavi u prvi PCI slot racunar radi sasvim OK, a bez njega nece uopste da pokaze sliku.
Da li neko zna u cemo je problem ovde?
-Kod sebe sam imao (ovaj https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpB5iVUsvNqwxKXTdj8gz0Lq8IVpHp377X7D2rid99BCwouLkB PC Tester za dijagnostiku racunara) Stavio sam ga u prvi PCI slot koji je najblizi grafickoj kartici cisto da vidim koji ce broj da pokaze.
-Medjutim kada sam upalio racunar pojavila se slika i radilo je sve kako treba. Onda sam izvadio PC Tester i ponovo upalio racunar, i situacija je bila ista kao i prvi put, nije bilo slike na racunaru. Onda sam ponovo stavio PC Tester i racunar se ponovo upalio i pokazao sliku i radio bez greske.
-Onda sam PC Tester ubacio u drugi PCI slot, i onda situacija je bila ista kao i prvi put racunar nije radio.
Veoma cudno.
Sa PC Testerom kada se stavi u prvi PCI slot racunar radi sasvim OK, a bez njega nece uopste da pokaze sliku.
Da li neko zna u cemo je problem ovde?
Poslednja izmena: