Stefan50i
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 15.04.2015.
- Poruka
- 67
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima Verovatno ste me zaboravili ali uglavnom vasi saveti su mi pomogli,nemam problema sa maticnom itd.
Znaci koristim dedicaded server,ovo je konfiguracija:
CPU:Intel*Xeon E3*1225v2
RAM: 16GB
HardDisk: 2×2TB SATA
Bandwidth: 250Mbps/Unlimited
Znaci zvuci odlicno ali imam problem. Konvertovanje ili enkodiranje kako se vec kaze
Inace koristim vidcoder za konvertovanje(ako neko zna bolji program nek slobodno preporuci)
Klip od 50 minuta,4500kbps video bitrate,30fps konvertuje za 10 minuta..
Isti rezultat ili mozda malo sporije ima moj fx 8300.
Moze neko da mi objasni sto je tako sporo ?
Da li je 16gb rama dovoljno posto su mi ljudi koji rade za taj server odgovorili da za normalan rad treba 32gb rama.
Na CPU boss je sledeci rezultat: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E3-1225-v2-vs-AMD-FX-8300 A opet istom brzinom konvertuje kao fx 8300.
I koji procesor preporucejete za konvertovanje a da je intel ,tj da je bolji nego ovaj xeon?
Inace koristim dedicaded server zbog posla na internetu
Znaci koristim dedicaded server,ovo je konfiguracija:
CPU:Intel*Xeon E3*1225v2
RAM: 16GB
HardDisk: 2×2TB SATA
Bandwidth: 250Mbps/Unlimited
Znaci zvuci odlicno ali imam problem. Konvertovanje ili enkodiranje kako se vec kaze
Inace koristim vidcoder za konvertovanje(ako neko zna bolji program nek slobodno preporuci)
Klip od 50 minuta,4500kbps video bitrate,30fps konvertuje za 10 minuta..
Isti rezultat ili mozda malo sporije ima moj fx 8300.
Moze neko da mi objasni sto je tako sporo ?
Da li je 16gb rama dovoljno posto su mi ljudi koji rade za taj server odgovorili da za normalan rad treba 32gb rama.
Na CPU boss je sledeci rezultat: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E3-1225-v2-vs-AMD-FX-8300 A opet istom brzinom konvertuje kao fx 8300.
I koji procesor preporucejete za konvertovanje a da je intel ,tj da je bolji nego ovaj xeon?
Inace koristim dedicaded server zbog posla na internetu