desava se kad igram da dodje do crnog ekrana pa se ugasi monitor inace kad sam imao jednu graficku iste probleme sam imao.Navodno serviser je reko da je sprzen neki dovod na maticnoj od graficke uzeo sam od druga privremeno gtx 1650 radila je super medjutim sad sam kupio rx6600xt sa kombinacijom ryzen 5 5600x pa me brine vec nekoliko nedelja pitao sam chatgpt i na reditu trazio uzorke problema kazu da je do napajanja medjutim sumnjam jer je radio super sa gtx1650 ali u oktobru kad sam kupio ovu graficku radila je oktobra pa sve do par nedelja i problem se nastavlja kazu da je mozda uzrok i do nemenjanja paste na procesoru nije menjano 1,5 godine pa sam odlucio da kupim kvalitetnu pastu pa da promenim sad ako citate promenjena je takodje radi se o box cooleru koji nije dobar znam radim na tome da zamenim.Ovako bios je updejtovan memorija je stavljena na 3200mhz takodje memorija je prosla test kao i procesor i graficka rade e sad u coretemp programu kaze da je stizalo do 95 celzijusa znam puno je medjutim kad sam promenio termalnu pastu i cistio komp desilo se je da prilikom vadjenja napajanja vidim daje ispao neki komad plastike.Sistemski fajlovi su verifikovani i nemaju greske u event viewer programu koji prati desavanja kompa primeceni su erori kako sto su karnel-power 41.Neznam u cemu je problem brine me vec duze vreme ako neko zna bio bih mu zahvalan.
Takodje kad se to desi restartujem komp i kad resim da ugasim komp samo postoji shutdown i sleep,jer drajveri nekako odjednom nestanu i nisu kompatibilni cak vise moram ponovo skidati adrenaline softver.
Spec kompa
Amd ryzen 5 5600x
asus dual rx6600xt graficka amd
16 gb ram jedan stik
corsair tx650 napajanje
maticna asus a320m-k
monitor ce biti na linku Cooler Master CMI-GM27-FFS-EK
Takodje kad se to desi restartujem komp i kad resim da ugasim komp samo postoji shutdown i sleep,jer drajveri nekako odjednom nestanu i nisu kompatibilni cak vise moram ponovo skidati adrenaline softver.
Spec kompa
Amd ryzen 5 5600x
asus dual rx6600xt graficka amd
16 gb ram jedan stik
corsair tx650 napajanje
maticna asus a320m-k
monitor ce biti na linku Cooler Master CMI-GM27-FFS-EK
Prilozi
-
1,5 MB Pregleda: 8