petsrdjan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.10.2010.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
S O S
Molim vas da mi neko malo objasni oko instalacije ROM-ova na Magic-u . Uspem da instaliram poneki , ali ne onaj sto ja hocu
Npr. sad mi je instaliran androin 1.6 verzija i pokusavam da instaliram 2.2 medjutim nikako mi ne uspeva. Verzija mog Magica je 32a . Ako neko moze da mi kaze neki link gde za njega mogu skinuti odgovarajuci rom ???
Evo kako ja instaliram rom
P.S. Ako neko zna neki bolji nacin neka mi kaze
1.install flash rec.apk
2.open it
3.click backup recovery image
4.type this in the bar:
sdcard/recovery-RAv1.2.1H.img(for 32A)
sdcard/recovery-RAv1.2.1G.img(for 32B)
5. Click flash new recovery
6. find a rom here for appropiate phone: http://forum.xda-developers.com/forum...
7. rename rom update.zip
8.put on root of sdcard
9.turn off phone the boot up by holding home a power
10. on recovery menu click nandroid backup, then wipe data, then apply update.zip
11.All done reboot
P.S. na datom sajtu gore ima BRDO romova ali nisam nista uspeo da nadjem da mi radi 100% ili zeza wifi,zvuk,camera....
Molim vas da mi neko malo objasni oko instalacije ROM-ova na Magic-u . Uspem da instaliram poneki , ali ne onaj sto ja hocu
Npr. sad mi je instaliran androin 1.6 verzija i pokusavam da instaliram 2.2 medjutim nikako mi ne uspeva. Verzija mog Magica je 32a . Ako neko moze da mi kaze neki link gde za njega mogu skinuti odgovarajuci rom ???
Evo kako ja instaliram rom
P.S. Ako neko zna neki bolji nacin neka mi kaze
1.install flash rec.apk
2.open it
3.click backup recovery image
4.type this in the bar:
sdcard/recovery-RAv1.2.1H.img(for 32A)
sdcard/recovery-RAv1.2.1G.img(for 32B)
5. Click flash new recovery
6. find a rom here for appropiate phone: http://forum.xda-developers.com/forum...
7. rename rom update.zip
8.put on root of sdcard
9.turn off phone the boot up by holding home a power
10. on recovery menu click nandroid backup, then wipe data, then apply update.zip
11.All done reboot
P.S. na datom sajtu gore ima BRDO romova ali nisam nista uspeo da nadjem da mi radi 100% ili zeza wifi,zvuk,camera....