• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

hp probook 4530s Problem?

Djomleo

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.10.2013.
Poruka
28
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A10-6800K
Motherboard:
Gigabyte F2A85XM-D3H
RAM:
8GB (2*4) Hyperx Blu 1866 MHz
VGA & cooler:
AMD Radeon HD 8670D
Display:
Dell E2414H LED 24"
HDD:
WD 5000AAKX
Case:
Codegen briza
PSU:
LC power LC-600H-12 V2.31
Mice & keyboard:
MS DominoBlack, X7 XL-760H
Internet:
Box4 paket
OS & Browser:
Windows 10, CentOS, Google Chrome
Otvorio sam hp probook 4530s da bih zamenio termalnu pastu i ocistio kuler.Na ovom modelu je potrebno skinuti maticnu plocu kao i skoro sve delove da bi se prislo kuleru.Kada sam skinuo to sve, izduvao kopresorom stavio pastu i sklopio laptop nije hteo da se ukljuci.Dugme za paljenje svetli par sekundi pa stane i tako u krug, pritom ne baca sliku, ne okrece ventilator itd.U glavnom probao sam sve fletove i svi su lepo pricvrsceni, sve od hardvera je na svom mestu.Ne vidi se da procesoru ili ploci da je negde nesto gorelo ili bilo sta slicno.IMa li neko neki predlog, preporuku ili bilo sta sto bi mi bilo od koristi?Znaci laptop je pre otvaranja radio sasvim normalno bez ikakvih bagova i slicno, jedino sto je poceo malo da se greje, ali ni to nije bilo nesto preterano.Hvala! :)

miha

Moderator
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.290
Rezultat reagovanja
16
Moja konfiguracija
Mice & keyboard:
cm quickfire tk (brown mx) | cm novatouch tkl & logitech mx performance
OS & Browser:
Debian
rastavi sve opet i sastavi. nema ništa od gledanja da li je sve priključeno kako treba... nemoguće je videti sve :-)

bez već sam ove nedelje na isti način telefonski popravio jedan komp :-P

Djomleo

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.10.2013.
Poruka
28
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A10-6800K
Motherboard:
Gigabyte F2A85XM-D3H
RAM:
8GB (2*4) Hyperx Blu 1866 MHz
VGA & cooler:
AMD Radeon HD 8670D
Display:
Dell E2414H LED 24"
HDD:
WD 5000AAKX
Case:
Codegen briza
PSU:
LC power LC-600H-12 V2.31
Mice & keyboard:
MS DominoBlack, X7 XL-760H
Internet:
Box4 paket
OS & Browser:
Windows 10, CentOS, Google Chrome
Tri puta sastavljao i rastavljao sa komsiom.Probao samo sa naponom bez ostalih stvari probao da kacim jedno po jedno i sve isto.Jedino ako je problem sa nekim flet kablom posto ih ima oko 7,8.

Vrh