vladarko
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018.
- Poruka
- 14.451
- Rezultat reagovanja
- 9.948
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & Be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Patriot Viper 4 x 8 GB DDR4 3200 MHz
VGA & cooler:
Palit nVidia 3060 Ti 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
CUSU CV3500Q 512GB nvme
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Dobro veče!
Treba mi savet: nabavio sam am3+ matičnu ploču i procesor fx-9590 (još jednom samo reči hvale za @Pjanovic koji se svojski potrudio oko procesora ).
U pitanju je procesor čiji je tdp 220W, koji, ako se ne uštopuje, sam daje gas i do 5 GHz.
Privremeno sam koristio be quiet! pure rock 2 kao hlađenje, ali bih rekao da je nedovoljan u ovom slučaju, premda je odličan izbor za i5-9600kf!
Shvatam da moram da nabavim:
1. Ne najbolje, ali dobro rešenje.
2. Po mogućstvu polovno, ali bih razmotrio i novo rešenje (sve mi se čini da će tako i biti).
3. Ako bi to bio sistem tečnog hlađenja zanimljiva su mi aio rešenja.
Kućište je silentium (iz potpisa), tako da je moguće ugraditi bilo kakvu radijatorsku skalameriju do 360 mm, odnosno hladnjak procesora do visine od 159 mm.
Dark rock pro 4 mi se čini kao dobar predlog iz domena vazdušnih hlađenja, dok mi je, pre svega zbog cene, zanimljiv i enermax liqmax.
Tišina, razume se, nije prioritet - imam slušalice.
Unapred hvala učesnicima u razgovoru!
Treba mi savet: nabavio sam am3+ matičnu ploču i procesor fx-9590 (još jednom samo reči hvale za @Pjanovic koji se svojski potrudio oko procesora ).
U pitanju je procesor čiji je tdp 220W, koji, ako se ne uštopuje, sam daje gas i do 5 GHz.
Privremeno sam koristio be quiet! pure rock 2 kao hlađenje, ali bih rekao da je nedovoljan u ovom slučaju, premda je odličan izbor za i5-9600kf!
Shvatam da moram da nabavim:
1. Ne najbolje, ali dobro rešenje.
2. Po mogućstvu polovno, ali bih razmotrio i novo rešenje (sve mi se čini da će tako i biti).
3. Ako bi to bio sistem tečnog hlađenja zanimljiva su mi aio rešenja.
Kućište je silentium (iz potpisa), tako da je moguće ugraditi bilo kakvu radijatorsku skalameriju do 360 mm, odnosno hladnjak procesora do visine od 159 mm.
Dark rock pro 4 mi se čini kao dobar predlog iz domena vazdušnih hlađenja, dok mi je, pre svega zbog cene, zanimljiv i enermax liqmax.
Tišina, razume se, nije prioritet - imam slušalice.
Unapred hvala učesnicima u razgovoru!