• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

[Zvuk] Headset Genius GX Gaming Mordax

Hazard

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
80
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd Athlon X2 250
Motherboard:
Gigabyte...
RAM:
2X4GB Cosair Vegance 1333Mhz
VGA & cooler:
Nvidia GT 220
Display:
Philips 22'
HDD:
500GB
Sound:
Genius 7.1 Surround Sound Genius
Mice & keyboard:
A4TECH and Genisu Keyboard
Internet:
SBB 30 Mb/s
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate and Google Chrome
Other:
Headset Mordax X Gaming
Genius GX Gaming Mordax

Mordax Gaming Headset su predposlednje slušalice iz Xgaming serije Genius-a. Slušalice imam oko 6 meseci. Kupio sam ih po meni veoma smešnoj ceni za ovakav kvalitet kakav sam dobio. E sad što se tice specifikacija:

Zvuk: Zvuk je 5.1 ja mislim. Kada sam ih tek isprobao nisam mogao da se naviknem na ovako dobar zvuk jer sam pre njih imao neke jeftine 500 din slušalice. Za igrice (za to ja koristim) su odlicne jer je zvuk 100% cist i nema nikakvog pucketanja u zvuku (imao sam problem sa starim slusalicama). Što se toče muzike bass ubija znači bolela me glava dva tri dana dok se nisam naviko i čak sam i poslao mail ovima iz genius-a da mi kazu da li moze da se smanji bas. Tako da ovde ide + od mene.

Dizajn: Što se tiče izgleda one su kao sa slike cele su crne samo sto ima zelena škorpija (logo gx gaminga) što daje lepši izgled, a i imaju mikrofon koji se skida tako da kome ne treba može slobodno da ga izvadi. Što se tiče ovoga mogu da dam - po meni zato što mi se ne svidja kako su stavili ovaj mikrofon. Mogli su da naprave da se podiže i spušta ili da može da se uvuče kao kod Razera a i malo više zelene boje bi bilo poželjno.

Udobnost: Ovo je svakom Gameru sigurno posle zvuka najbitnije. Za sada sam ih najduže nosio 8h i u toku tog vremena nisam ih osecao znači udobne su za 5! Slušalice staju preko celog uveta. Imaju podešavanja za svaku veličinu glave tj. mogu da se razvlače.Sundjeri su veoma dobri i udobni, prekriveni su nečim ne znam kako se zove ali je stvarno mekano. Tako da ovde + od mene jer što se više nose više se ne osećaju.

Mikrofon: Kao što sam rekao ne svidja mi se kako su stavili removable mikrofon ali što se tiče kvaliteta zvuka nemam reči. Za skype ili TS je odličan. Kao što sam čuo od druga da je stvarno čist zvuk. Tako da ovde za kvalitet mikrofona + od mene.

Cena: Ovo je takodje bitno. Ja sam ih platio 5200din ali sad vidim da se mogu naci i za 4000. Tako da preporučio bi ih za ovakvu cenu ovakav kvalitet je sasvim opravdan. +

I na kraju samo mogu da preporučim ove sluške svima koji razmišljaju koje da kupe. Cena u potpunosti opravdava kvalitet tako da ne morate da brinete, a ako možete da izdvojite još 2k možete da kupite nove sluške (ne znam kako se zovu) iz GX serije koje imaju 7.1 surround sound. Tako da sve preporuke od mene. :wave:

StojkovicS

Banned
Učlanjen(a)
05.02.2013.
Poruka
2.314
Rezultat reagovanja
76
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel I5 2400 3.1ghz Box
Motherboard:
Gigabyte H61M-DS2 rev 3.0
RAM:
Kingston HyperX 8 gb DDR3
VGA & cooler:
Asus R9 270X DirectCU II TOP
Display:
Asus Led Gaming Monitor VP228TE
HDD:
Kingston A400 + Fujitsu 230gb
Sound:
Steelseries 7h Usb Pro 7.1 Surround
Case:
Spire
PSU:
LC Power LC600H-12 v 2.31
Mice & keyboard:
Steelseries Kana & Steelseries Apex 350 RGB
Internet:
12/2 ADSL ORION Telekom
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit & Google Chrome
Nisi spomenuo kabl koji se nenormalno uvija,sto dovodi do prekida u kablovima...Lemio sam jednom vec. Sve ostalo je na mestu.

Hazard

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
80
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd Athlon X2 250
Motherboard:
Gigabyte...
RAM:
2X4GB Cosair Vegance 1333Mhz
VGA & cooler:
Nvidia GT 220
Display:
Philips 22'
HDD:
500GB
Sound:
Genius 7.1 Surround Sound Genius
Mice & keyboard:
A4TECH and Genisu Keyboard
Internet:
SBB 30 Mb/s
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate and Google Chrome
Other:
Headset Mordax X Gaming
Nisi spomenuo kabl koji se nenormalno uvija,sto dovodi do prekida u kablovima...Lemio sam jednom vec. Sve ostalo je na mestu.
Ozbiljno to mi se nije dešavalo :rolleyes: Ali ako stvarno ima taj problem ja sam ga resio tako sto sam prikljucio sluske napred i nisam odvijo kabl jos mi stoji kako je dosao kad je kupljen sve uvijem i zavezan :)

Vrh