Nenad (Mmedia Mreza)
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.03.2017.
- Poruka
- 55
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mmedia-Mreza-PC
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 1700
Motherboard:
ASUS ORUNER B350M-A
RAM:
G.SKILL 16GB DDR4
VGA & cooler:
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Display:
LG 28-incha
Internet:
SBB
Pozdrav imam jedan stari racunar malo ga sredio reinstalirao win. itd pa reko da ga prodam, medjutim ima dva hdd u njemu jedan je c particija drugi d ... d sam formatirao sve je ok medjutim C mi prikazuje da je zazeto oko 100gb, a u kompu niceg nema... Reisntalirao sam win i ubacio desetku preko fleske, bila je osmica. i stiklirao ono da obrise sve pri reinstalaciji ali i dalje pokazuje kako ima 100gb zauzeto a skroz je prazan komp nista u njemu nema...
Ne znam do cega moze biti nisam neki strucnjak za racunare, pokusao sam da C particiju formatiram ali ne moze jer je na njoj win. pa mi ne daje, ne znam dal to nekako moze da se iz biosa formatira i ubaci win jel moze neko da mi objasni kako to da uradim ili mozda neko drugo resenje do cega to moze biti da pokazuje skoro 100gb zauzeto a u kompu nema nista.
Hvala
Ne znam do cega moze biti nisam neki strucnjak za racunare, pokusao sam da C particiju formatiram ali ne moze jer je na njoj win. pa mi ne daje, ne znam dal to nekako moze da se iz biosa formatira i ubaci win jel moze neko da mi objasni kako to da uradim ili mozda neko drugo resenje do cega to moze biti da pokazuje skoro 100gb zauzeto a u kompu nema nista.
Hvala